Du læser nu
24 danske kunsttryk

24 danske kunsttryk

24 danske kunsttryk24 danske kunsttryk24 danske kunsttryk
Jeg har i år fået verdens hyggeligste og fine julegave på job; en pakkekalender med 24 kunsttryk fra 11 forskellige danske kunstnere. Jeg burde naturligvis have skrevet dette indlæg for længst, for pakkekalender-idéen er vel ret død nu. Jeg beklager. Men det er først idag, jeg har haft mulighed for at få den slæbt med hjem fra kontoret (havde jo nogle rejsedage i sidste uge), og helt ærligt, så var jeg blevet ligeså glad for dem, om jeg havde fået dem i juli måned. Bortset fra, at der er 24 forskellige, så er koblingen til jul jo trods alt forsvindende lille. Nu nyder jeg bare, at åbne en ny konvolut hver morgen og nysgerrigt tjekke indholdet. Dvæle ved et nyt fint tryk, vælge ud, vælge til, vælge fra på den billedvæg, der endnu kun findes i mit hovede. I kan finde dem online hos Luxoliving for 249kr HER!

 Kommentarer (13)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top