Du læser nu
Glimt fra agurkelivet

Glimt fra agurkelivet

Kender I det, når tiden bare forsvinder mellem fingrene på én? Sådan har det lidt føltes de sidste par dage, men når jeg tænker tilbage har jeg alligevel nået én del – bare ikke lige at blogge 😉 Nuvel.. Forhåbentlig har de fleste af jer konstateret på instagram (@acieagurk), at jeg ikke er kreperet, men lever i bedste velgående – og nu kan jeg så give jer andre nogle små glimt fra agurkelivet.Glimt fra agurkelivet

Jeg har rendt rundt i mit varmeste og blødeste tøj, men venter endnu på at vinteren julevejret for alvor indfinder sig. Er en hvid jul virkelig for meget at bede om!? 😉Glimt fra agurkelivet

Se lige os! Vi havde det solskin. For nu at blive i vejrrillen, så kunne jeg sagtens klare kulden, hvis ikke den altid var så grå og våd herhjemme. Ak ja. Glimt fra agurkelivet

Årh.. Fredagen bød på firmajulefrokost. Den obligatoriske. Fulde kolleger, ømme fødder og fri bar. Jeg er aldrig ret meget værd om fredagen (efter en laaang uge har jeg mest bare brug for at gå omkuld på sofaen… mormor), og i fredags var ingen undtagelse; kl 01:30 trippede jeg ind på Kajen. Gennemblødt, træt og med virkeligt ømme fødder. Heldigvis sørgede mit private pizzabud for at hjælpe med at genfinde kræfterne lørdag:)Glimt fra agurkelivet

Den forgange uge bød også på et møde i velindrettede omgivelser. Jeg drømmer om reolen fra Muuto og grå/hvide nuancer. Hvilket møde det var? Det skal I nok høre mere om, men jeg pønser på noget, og vil benytte chancen til at opfordre jer til at bookmarke www.acie.dk fremfor min Looklab-adresse:) #cliffhanger #teaseGlimt fra agurkelivet

Jeg lever i mine Marant pour H&M-støvler. Tænk, hvor var de et godt køb. Nåede ellers lige at stå og tænke, at det måske også var fjollet og nu skulle jeg heller ikke lade mig blive grebet af stemningen. Og gratis var de jo heller ikke. I ved – alle de der fornuftige tanker man tænker ca. fire nanosekunder inden man hører sig selv sige “bare på beløbet, tak!”… tsk tsk. Nå. Men glad for dem er jeg altså.Glimt fra agurkelivetHüttemeier slår til igen! Jeg har på et tidspunkt arvet Hüttemeiers opskrifter og de redder mig gang på gang – til alle de gamle husmor-fif, som man ikke lige kan slå op. Og hvem kan tænkes (udover min mor, selvfølgelig;)), at stå for den bedste frikadelle-opskrift end Hüttemeier? De blev fortæret idag – 3. søndag har nemlig budt på julefrokost for sviger- og, ditto, parentaler. En brutal omgang, kan man tænke. Men sådan er det heldigivis ikke hér på matriklen:)

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top