Du læser nu
OUTFIT // HVID SOM SNE, SORT SOM KUL

OUTFIT // HVID SOM SNE, SORT SOM KUL

OUTFIT // HVID SOM SNE, SORT SOM KUL
Av.. Det blev et af de sene. Og et af dem, der bærer præg af, at antallet af timer med dagslys er alt for lavt. Nuvel. Det blev efter bedste formåen. Slap dag på kontoret (er jeg den eneste, der mentalt nærmest allerede er gået på juleferie?) efterfulgt af indkøb til julemiddagen. Et projekt der kan tage livet af selv de mest hårdføre. Og så endda lige i myldretiden. Av min arm. Stressede forældre, trætte børn, trængsel ved køledisken. En udholdenhedstest af stort format. Nå. Men sådan her så jeg altså ud. Jeans og cashmere-sweater. På kontoret blev det parret med pumps. Ude i den barske virkelighed, med Isabel Marant sneakers og min nye frakke fra River Island, som er hvid og fluffy. Jeg føler mig lidt som en oversize human teddybear, når jeg har den på – og det er sagt i den mest positive betydning, for Guderne skal vide, at der er mange andre og langt mere træls ting, man kan føle sig som, når man sådan tripper rundt og er agurk.

OUTFIT // HVID SOM SNE, SORT SOM KUL

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top