Du læser nu
Hairspiration // Hverdags-frisure med et twist..

Hairspiration // Hverdags-frisure med et twist..


Fnis.. Overskrift. Pun intended. Sidste dag inden ferien og humøret (og humoren, ditto, tydeligvis) er i top. Jeg tænkte, at jeg ville vise jer én af mine yndlings-frisurer, som redder mig gang på gang. Også idag. Løs og alligevel opsat. Fint og alligevel uformelt. To snoninger samlet af en tranparent elastik i nakken – det holder hele dagen og får håret væk fra ansigtet – to attributter, som absolut er guld værd, når hverdagen er travl. En anden favorit har jeg tidligere vist HER (ét af mine absolut favorit-billeder ever, iøvrigt) 🙂

Sidste dag inden ferien skal bruges på at ordne de sidste ting inden julefreden sænker sig over kontoret og så håber jeg på at kunne gå lidt tidligt. Jeg har i løbet af de sidste par uger fået opbygget et solidt arsenal af julepakker (gave-køb over internettet må være karrierekvindens juleredning, non!?), og jeg priser mig lykkelig over at blive hentet senere, så de ikke skal fragtes hjem til Kajen i B-toget. Ah. Jeg håber, at jule-ferien også er lige rundt om hjørnet for jer:)

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top