Du læser nu
Outfit // lille Juleaften i striber og støvler

Outfit // lille Juleaften i striber og støvler

Outfit // lille Juleaften i striber og støvlerOutfit // lille Juleaften i striber og støvlerOutfit // lille Juleaften i striber og støvler

Støvler – Billi Bi // Jeans – Vero Moda // Sweatshirt – Moss Copenhagen // Frakke – Selected Femme // Taske – Balenciaga // Sunnies – Forever21

Årh.. Hvilken smuk lille juleaften – min juleferie startede i fredags, og dagen idag føles derfor som den første rigtige feriedag. Helt fantastisk med godt vejr, lys og solskin. Så mangler vi bare frostgraderne og måske et lille drys sne i nat – så er julevejret perfekt;) Weekenden er blevet brugt på julerier – julefrokost med venneslænget, snaps og pakkeleg, de sidste gave-indkøb og familiehygge med store og små.

Lille juleaften tilbringes i skrivende stund på sofaen. Men om lidt skal jeg igang – der skal både bages vaniliekranse, laves rødkål og skrabes små kartofler inden det helt store madlavningsprogram går igang i morgen aften, for i år er der dømt jul på Kajen for alvor. Derfor får jeg også besøg af mine to små yndlingsnisser lige om lidt. Pix&Nix. Til juletræspyntning, æbleskiver, sofahygge og juleknas.. Og sidstnævnte har jeg faktisk været overordentlig flittig med i år – så sving lige forbi bloggen senere, så byder jeg på 3 forskellige slags julegodter:)

 

 Kommentarer (5)
  • Sejt Acie – håber alt bliver vellykket, men det skal det nok blive. Du er sikkert en haj til sådan noget 🙂 Glædelig jul 🙂

  • Min mor kommer også med en and og min bror med ris á la mande, så jeg får nu også lidt hjælp;) Men altså – flæskesteg, rødkål, brunede kartofler, hvide kartofler og diverse knas; det står jeg for:)

    Glædelig jul til dig også – og tak for endnu et hyggeligt år. Det er dejligt, at du hænger med!

  • Du kører med klatten, Acie! Jeg byder også min familie velkommen til jul hos min kæreste og jeg for første gang i år – meeen jeg har nok valgt den nemme variant. Mine forældre kommer nemlig og hjælper med (laver det meste af) maden. De ER trods alt bedst. 🙂 Jeg må se dem over skulderen, så jeg snart kan tage den seriøse tjans. Glædelig jul.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top