Du læser nu
Et julekort // Fra mig til Jer

Et julekort // Fra mig til Jer

Et julekort // Fra mig til JerDer er altid noget helt særligt over den 24. december. Juleaften. På Kajen er det meste under kontrol. De små kartofler er pillet, ovnen ved at være klar til steg, rådkålen ordnet, bordet dækket og pakkerne pakket ind. Nu er der endelig tid til et lille glas rødvin i sofaen. Det helt store ‘året der gik’ vil jeg gemme til nytår, for Guderne skal vide, at 2013 har været fuld af eventyr.

Idag vil jeg tilgengæld sende en tak. Til alle jer, der stadig følger med. Jeg er klar over, at sådan noget kan lyde som en lidt slidt floskel her i blogland. Men jeg er en gammel rotte – også i denne digitale henseende. Ikke mange kan prale af, at have ligeså trofaste læsere som jeg, for kun ganske få, har haft dem ligeså længe som jeg har. Så tak. For at I fortsat følger med. Er hyggelige i mit kommentar spor, byder ind, inspirerer, kommer med velmenende råd, er kritiske og skriver hej. I bærer en større del af værket end I nogensinde vil forstå – så tak. Tak. Og rigtig glædelig jul.

 

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top