Du læser nu
Farvel Looklab // Nye eventyr

Farvel Looklab // Nye eventyr

Det var i oktober 2009, at vi tog de første spadestik til Looklab. Jeg og Charlotte D. Til et møde et sted højt over Østerbro. Et år senere gik vi i luften. I oktober 2010. Jeg var i Los Angeles på det tidspunkt og tidsforskellen havde frarøvet mig nattesøvn i flere måneder – vi skulle lige præcis passere midnat før der var hul igennem til København og arbejdet med Looklab. Alt fra design til anpartsaftaler skulle gennemgåes.

Og så blev det oktober 2013. Mange erfaringer rigere, mange oplevelser rigere. Og livet så helt anderledes ud end det gjorde 3 år tidligere. Et fuldtidsjob havde især ændret billedet. Og på én af mine mange flyveture (det er deroppe over skyerne, at jeg tænker bedst…) besluttede jeg, at tiden var inde. At man skulle stoppe mens legen var god. At jeg var nået til et sted i livet, hvor jeg måtte prioritere. Min tid, mine kræfter, mine eventyr. En overgang overvejede jeg, om jeg skulle stoppe helt. Takke af. Erkende, at jeg var blevet gammel og uinteressant. Men dér er jeg nu alligevel ikke helt nået til endnu. Nej. Men der måtte nye boller på suppen. Dét jeg engang havde syntes var det sjoveste – virksomhedsdelen – var blevet en byrde, der drænede mig. Slukkede min lyst. Gjorde mig træt. Og så tog jeg konsekvensen. Dét vil I opleve den 1. januar, hvor jeg ikke længere vil være, at finde på Looklab.

Det har været et forrygende eventyr og jeg er brændstolt over at have været med til at bygge Looklab op til dét det er idag. Det har fanme været sjovt, lærerigt og et fantastisk eventyr – jeg kan kun ønske at LL vokser sig til endnu større succes i fremtiden:) Men det er også helt uden fortrydelse eller tøven, at jeg skriver disse ord. Jeg er sikker på, at min beslutning er den rigtige. For mig. Måske også for jer. I er et par stykker, der har syntes at notere en ændring i skrivestil over de sidste par måneder. Jeg skal være den første til at indrømme, at min beslutning om at stoppe på LL har løftet en betragtelig vægt fra mine skuldre. At lysten har fået et kraftigt boost.

Men hvad så nu? Den 1. januar forsvinder jeg som nævnt fra LL, men I vil fortsat kunne finde mig på www.acie.dk – jeg vil foreslå at I bookmarker sitet allerede nu:) Indtil d. 6/1 kommer jeg til at holde ferie – mit nye webhjem, er nemlig ikke helt klar endnu. Men jeg glæder mig at flytte ind, når det er. Jeg skal flytte sammen med nogle af mine bedste og sjoveste veninder. I noget helt nyt. Og jeg glæder mig til at prøve noget nyt af. Til luftforandring. Og til at udfordre blogmediet lidt igen. Jeg må desværre ikke skrive her på bloggen, hvor jeg skal hen – men hvis I bare bruger www.acie.dk vil I blive ført direkte dertil, så snart vi slår dørene op d. 6. januar 🙂 Så ja – jeg håber, at I vil følge med. På nye eventyr. Med en gammel agurk.

Og den korte version, til dem der ikke lige gad hele min lange smøre:

Find mig på www.acie.dk fra 1. januar 2014 🙂

 Kommentarer (45)
 • Tillykke med det nye eventyr! Jeg følger selvfølgelig med – også selvom jeg efterhånden er blevet dårlig til at kommentere 😉 Godt nytår!

 • Jeg har jo også været med fra den spæde start med outfits fra Tietgen kollegiet (var det ikke dér du boede?),rose på din lille altan og den meget private blog. Den er så småt på vej tilbage (omend ikke helt så tæt på og det forstår jeg nu godt), så jeg følger dig stadig, fordi du kan noget vedkommende, som ikke kun handler om nyt tøj. Godt nytår til jer!
  //B

 • Wauw, jeg vidste ikke, at du rent faktisk var en af stifterne bag looklab – godt gået! Jeg ved godt, at du nu forlader siden, men kunne du måske have lyst til på et tidspunkt at lave et indlæg om tanker om det at starte looklab, og hvordan I så fik båret det ud i livet og hvad målet var? Synes det er rigtig spændende, og havde måske en eller anden forestilling om, at der sad nogle “it-nørder” og styrede det hele, men så er det jo de sejeste bloggere selv 🙂

 • Det er et helt fantastisk stykke arbejde du har lavet med Looklab – du har været med til at gøre blogging populært i Danmark – det er virkelig stort 🙂 Kæmpe tillykke med det og held og lykke med din nye eventyr – jeg glæder mig til at følge med i 2014! Godt Nytår! 🙂

 • Kære Acie – som ‘endnu en af de gamle’ – er jeg kun taknemlig over du ikke trækker dig helt ud i det virkelige liv – og efterlader os herinde i Cyberspace 🙂 Vi har jo fulgt med fra start, og glæder os kun til mere 🙂

  Det lyder til du lever det søde liv på Kajen, det er skønt at få lov at læse med!

  Rigtigt godt nytår!
  Kh Tina 🙂

 • Åh Gud! Jeg troede i et sekund, at du stoppede helt med at blogge. Det ville være lidt underligt, når man nu har fulgt med så længe. Jeg skriver normalt ikke så mange kommentarer her i blogland, men jeg følger med næsten hver eneste dag. Når man er fastlæser, så føler man lidt, at man “kender” personen bag skærmen, selvom det måske ikke helt er tilfældet. haha. Selv jeg betragter bloggen lidt som et hverdags-boost, når man sidder midt i kedelige eksamensperioder og til tunge foredrag på uni. Jeg glæder mig til at følge dig på det nye site.

 • Hej Acie

  Rigtig meget held og lykke med dit nye eventyr! Jeg glæder mig til at følge med og se hvad du / I nu har fundet på 🙂 Var i øvrigt lige ved at få et mindre hjertestop da jeg skimmede FB og bare læste ordene “stopper” i din status, oh no! Men det var heldigvis bare “stopper hos Looklab”, phew 😉 Du har nogle gange omtalt dig selv som “gammel” i blogsammenhæng, men jeg syntes tværtimod det er fedt med en blogger der er lidt ældre end mange andre bloggere, som har fuldtidsjob og lever et “voksenliv” – det kan jeg hvert fald meget bedre relatere til end fx bloggere der er studerende mv. Så keep up the good work!

  Godt nytår 🙂

 • Held og lykke med det nye. Jeg tror, at vi er mange, der er glade for at det ikke blev til et endeligt farvel. Vi synes nemlig ikke, at du er uinteressant! Glæder mig til at følge dig ovre på det nye sted 🙂

 • Årh du er sød Astrid! Tusind tak! Og ja – vi er jo blevet voksne. Rart at vide, at min rejse ikke har været ensom! Rigtig godt nytår:)

 • Re-directen kommer først på efter nytår;) Og tak Lika – endnu et eventyr. Dig stoler jeg på – nu har du hængt med så længe og så mange forskellige steder! Rigtig godt nytår:)

 • Juhuu, tak søde Laura. Og for at du er sø flittig til at efterlade tankestrø i mit kommentarspor. Det er SÅ hyggeligt og SÅ værdsat!

 • Hehe, det er faktisk sjovt ja:) Tænk engang – I had no clue!

  Og tak søde Sisse – for at du så trofast har hængt med igennem tykt og tyndt!

 • Årh du er så sød! Ved slet ik hvad jeg skal svare:) Er glad for at inspirere. Og stolt. Og også over at det er til mere end lyserød cashmere og IM-sneaks!

 • Kære Acie
  Stop nu med det der gammel – ik? Vi er sgu nogen der er meget ældre…Og følger selvfølgelig med det nye sted også 😉

 • Acie, jeg vil godt være den første til at melde mig til fanerne som fan af dig. Hell du er yngre end mig, har oplevet en hel del som jeg ikke kommer til osv men jeg er dig sgu som en slags kindred spirit. Du imponerer mig, jeg lærer af dig og du inspirerer, både personligt og karrieremæssigt. Kort sagt, you rock og jeg følger med til dit nye hjem. Hvad enten du vil det eller ej. ;0)

  Og hey hvis du er for gammel, så tør jeg slet ikke tænke på hvad jeg er…

  Keep up the good work!

  B

 • Meget spændende! SÅ sejt at have LL på CV’et -både udad og indad tænker jeg..
  Jeg har læst med siden start 2009 hvor jeg som overspringshandlibg under specialeskrivningen fandt bloggen -hvor du kort efter flashede den famøse Austina bag, så jeg lærte at der fandtes noget der hed black lily.. and the rest is history 😉 (fun fact egentlig, sådan all things considered..)
  Anyways har jeg ikke tænkt mig at lade mig stoppe af en ny adr og glæder mig til nye eventyr!
  Godt nytår

 • Gud havde helt glemt, at du var med til at starte Looklab. Hvad med Charlotte D egentlig, I to hang jo sammen som ærtehalm på bloggen og IRL. En skam hun ikke blogger mere, men er spændt på at se, hvad du nu skal. En ny platform tænker jeg 🙂

 • Jeg glæder mig virkelig til at se hvor du havne henne (og med hvem). Synes det lyder som en god beslutning, hvor du har dig selv med hele vejen igennem, og jeg ser frem til at læse flere skriblerier fra din hånd. Godt nytår, vi ses i det nye år!

 • Jeg har allerede været inde at lure, men der var intet at finde. Du har jo nævnt det tidligere – så det kommer ikke som nogen overraskelse. Jeg glæder mig til at følge dig fortsat – har fulgt dig så længe – og det der med at være gammel og uinteressant må du længere ud på landet med 🙂 Rigtig godt nytår Acie – jeg glæder mig til at se hvad I har fundet på 🙂

 • Uuuh, det lyder spændende! Jeg glæder mig til at se, hvad du finder på. Håber måske på lidt mere variation. Jeg er en af dem, der har fulgt med længe, men måske syntes, det begyndte at stagnere lidt på et tidspunkt – så jeg jubler ved tanken om den nye energi! 🙂

 • Kæreste Acie – Du bliver aldrig gammel og interessant! Vi er nogen der har fulgt dig helt siden starten og er blevet voksne med dig! Jeg glæder mig personligt utrolig meget til at følge dine nye eventyr i bloguniverset – Det kan kun blive en succes, og jeg ønsker dig alverdens held og lykke! 😀

 • Tillykke med beslutningen AC! Jeg har været med fra din spæde blogstart og bifalder at gør lige præcis det, man har det bedst med. Glæder mig til at følge dig på nye eventyr.

 • Glæder mig til de nye eventyr, held og lykke! Virkelig godt arbejde med Looklab, det kan du være stolt af og du har været en stor inspiration for mig fra starten af. Det får os andre til at sigte lidt højere 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top