Du læser nu
Velkommen til Stylista

Velkommen til Stylista

Velkommen til Stylista

Velkommen til Stylista

Velkommen til Stylista

Ja, her skal jeg altså bo. Sammen med Tine. Sammen med Cathrine. Og sammen med nogle andre damer, jeg glæder mig til at lære, at kende. Jeg er klar over, at jeg skrev, at mit valg om at takke af på Looklab var helt uden tøven, men helt ærligt – jeg har vaklet lidt i de sidste dage. Det har været benhårdt at være hjemløs fra d. 1/1. Og benhårdt, at vide, at I var mange, der gik forgæves i mellemtiden. Mon I nogensinde ville komme igen – eller ville I bare give op, når jeg pludselig bare forsvandt? Det vil tiden vise:)

Indtil videre er det bare rart at være i luften. Så rart, at jeg slet ikke vil bekymre mig om alle børnesygdommene og alle de ting, der endnu ikke er helt på plads. Det kommer. Det ved jeg. Giv mig lige en uges tid – jeg har afsat en masse timer i weekenden til at få styr på det hele – alt fra bloglovin’ til nogle lidt pænere sidewidgets (ahem). Og så vil jeg også gerne fortælle mere om hvorfor, hvordan og det her nye univers vi nu sidder i. Det er spændende. Og noget helt nyt. Men sådan noget kan eventyrer-agurken jo meget godt lide. Det der med at træde nye spor i sneen:)

Jeg er også klar over, at der er en masse nyt for jer – nye funktioner, nyt layout, nyt univers. Jeg håber, at I med tiden, vil finde jer godt til rette – selv er jeg ret begejstret for “hjerte-funktionen”, som jeg håber I vil bruge. Jeg ved I sidder mange, der ikke altid orker, at kommentere (jeg er selv den slags bloglæser, så der er fuld forståelse), men feedbacken er altid værdsat, så jeg håber, at I med det lille hjerte, lige vil benytte chancen for at give mig en tommelfinger opad, hvis nu jeg laver noget I særligt godt kan lide. Så er det lettere, at vide hvad I gerne vil have mere af, og hvad I synes er lidt blah. Puha. Det er rart at være i luften igen. Jeg drager lige et lettelsens suk og nyder det et par minutter 🙂

 Kommentarer (41)
 • Jeg har ikke for vane at kommentere, men ville alligevel lige sige, at jeg synes virkelig godt om designet og din ny header. Det ser skidegodt ud:) Og jeg har ellers måtte sande, at jeg er lidt konservativ, når det gælder ændringer i noget jeg er vant til at se på. Men det her er jo til det bedre så thumbs up herfra:)
  Og skøn weekend til både dig og alle dine læsere.

 • Glæder mig til at blive introduceret lidt nærmere til Stylista!
  Ih, det er jeg virkelig glad for at høre! Sidder lige og smiler lidt her på den anden side af skærmen. Haha. Jeg vil se frem til at læse din beretning! Men altså – no stress. Det har aldrig været godt for nogen 😉

 • Juhuuu, så er du ENDELIG tilbage 🙂 Og sikke et pænt hjem, du har fået og ikke mindst dine nye nabo’er! Er helt vild med din nye header, den matcher meget godt, det indtryk jeg har fået af dig. Og fedt du vælger, at skrive dit navn, husker stadig den gamle debat, der var omkring dit navn 🙂 Glæder mig til følge med!

 • Wooah crazy mange lykønskninger og det skal du da også have fra mig! Meget fint nyt hjem! 🙂 Men der mangler lidt ferskenfarvet synes jeg… ;0)

  //B

 • Tillykke med dine nye blog, nyt år, ny start 🙂

  Det er rigtig ærgerligt, at dine tidligere indlæg fra looklab ikke er fulgt med.
  Du havde et DIY indlæg om ombetrækning af en stol, som nu er pist væk 🙁

 • Jeg er også fulgt med :o) er spændt på hvad du finder på og hvordan det hele kommer til at se ud, når det er pudset af og rettet til som du vil have det,

  //B

 • Jeg er også en skovl til at kommentere, men nu kom til lige over mig 😀 Hold da op, hvor har I fået nogle lækre blogs her på Stylista! Thumbs up, Acie 🙂

 • Tusind tak. Det er så dejligt, at I allerede er her. Og har taget så godt imod det – bedre end jeg havde turdet håbe på. Virkelig tak for det:)

 • Mange tak. Og ja. Jeg glæder mig også til at “vise” frem. Tankerne bag Stylista er helt sikkert “nye”, og det er altid lidt spændende, om man så har valgt at gå en ny vej i en rigtig eller forkert retning 🙂

 • Hvis man altid gør det samme, så bliver resultatet også det samme – er der vist et citat, der hedder noget i retning af, freestylet udfra hukommelsen 😉
  Det er superfedt at du prøver noget nyt og dont worry, vi skal nok hænge på <3

 • Årh, tak Sofie. Det er så hyggeligt, at du altid følger med, kommenterer og lader dig engagerer. Jeg synes også det er mægtigt hyggeligt at følge med den anden vej:) Er glad for at du kan lide mit nye hjem – jeg glæder mig til at det hele er faldet på palds og alle flyttekasserne er pakket ud 😉

 • Ja, det tror jeg. Men jeg skal nok lige få skrevet lidt mere om de øvrige tanker bag en Stylista-profil, for det er jo på mange måder ret nyt i en blog-kontekst:) Og jeg håber virkelig du ved, hvor mega monster meget jeg værdsætter dine ord i mit kommentarspor (og hvor dårlig samvittighed jeg stadig har over, at jeg aldrig fik skrevet det rejseindlæg til Afterglobe.. Verdammt. Jeg VIL gerne. Det vil jeg. Det kommer. Promise!), så du må endelig ikke erstatte kommentarer med hjerter. Kommentarerne er værd 1000 hjerter:)

 • Hehe. Ja. Det havde jeg slet ikke tænkt på. Men du har ret. Huset er sprit-nyt 😉 Og ja, jeg tror også at det bliver godt. Det gør jeg virkelig 🙂

 • Alt indholdet kommer imorgen, så du skal ikke vente så længe. Importen er igang, men der er.. ahem.. en del 😉

 • Årw – du er sød. Tusind tak!! Og jeg er også glad og tilfreds. Jeg savner at det hele spiller og er oppe og køre, men jeg ved at det kommer. Det gamle indhold skal importeres (sker imorgen), der mangler sociale widgets, jeg skal have lavet pænere ikoner i siden etc. etc. Men det kommer;)

 • Det er nok fordi du skal have sådan en Stylista-profil (jeg skal nok skrive lidt mere om hvad det indebærer) for at hjertet virker.. Men jeg skal også lige have tjek på al funktionaliteten før jeg rådgiver alt for meget 😉

 • Hvor er I søde – dejligt, at du kan lide det. Og at jeg fik lokket en kommentar ud af dig 😉

 • Hurra! Endelig noget agurk igen 🙂 heldigt vi har Instagram og Facebook, ellers havde jeg da klart manglet mit AC-fix 😉 hvor er det bare spændende alt det her, jeg glæder mig til at lære det nye site at kende 🙂
  Tillykke med det nye blog-hjem.

  Kærligst, Sofie <3

 • Med det der hjerte noget, skal man så logge ind her på Stylista? For så må jeg nok hellere lige få oprettet en profil. Selvom jeg nu selv holder meget af at skrive kommentarer. Kan ret godt li den der kommunikation der er på blogs mellem læser og blogger 🙂 Og forresten – her er skide pænt i dit nye hjem!

 • Det skal nok blive godt med nye fine omgivelser, Acie. Og meget passende med outfit billeder foran noget der ligner et nyt hus (ude i den virkelige verden).

 • Tillykke med dit nye digitale hjem – det ser smadder flot og imponerende ud. Jeg søgte efter chocolate fudge brownien, men jeg fandt den ikke. Kan det passe at alt fra den gamle blog er pist borte ? Og vil du lægge opskriften ind under “recipes” på den nye blog her på et tidspunkt ? Jeg craver den kage !

 • Yay, jeg elsker det! Hvor er her fint herinde. Og btw, så smutter ihvertfald jeg ingen steder, fordi du er væk i få dage. Heller ikke, hvis du smuttede i uger eller måneder. Så er der jo bare lidt andre blogs, der læses i mellemtiden.

  Jeg har længe tænkt, at det kunne være fedt med den form for ‘like’-funktion, som på facebook, så det nye hjerte, vil jeg klar bruge.

  Tillykke med alt det nye. Jeg synes, det klæder dig og bloggen med lidt frisk luft under vingerne.

 • Jeg vil glæde mig til at snuse rundt senere. Jeg har prøvet at klikke på hjertet, men der sker intet.

 • Er heller ikke typen som kommenterer, men nu gør jeg det alligevel. Det ser knald hamrende godt ud. Glæder mig til at følge jer ladies herovre 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top