Du læser nu
Outfit // Den lyseblå skjorte

Outfit // Den lyseblå skjorte

Outfit // Den lyseblå skjorteOutfit // Den lyseblå skjorte

Åh. Søndag. Sløv søndag. Jeg dansede til sent i nat og har derfor brugt søndag på den mest dovne vis. Nu er sidste uges søvnunderskud, dog ved at være indhentet. Nu skal jeg lige klare lidt arbejde og have pillet lidt rundt her på Stylista inden aftenen skal bruges i selskab med Cathrine, Christina og Tine. Papirkuven har lovet at diske op med “kød og hvidløg”, og jeg har svært ved at forestille mig, hvordan det ikke skulle være opskriften på en perfekt søndag aften:) Håber også I har haft en god weekend?

 Kommentarer (3)
  • Dejligt med et gensyn med den blå skjorte. Den er som en fin rød tråd på din blog 🙂

  • Det lyder rigtig dejligt. Hvidløg er fantastisk når man har tømmermænd. Eller når man ikke har 🙂 Weekenden har budt på Zumba (var faktisk helt okay) og Step (love it) og derudover på masser af bland selv slik, verdens dejligste mand og The Wolf of Wall Street. Varme anbefalinger herfra. Shit, den er SJOV!

  • Du ser jo helt fantastisk ud! Den blå skjorte indgår i mit daglige corporate outfit, men synes faktisk at den kan pifte et almindeligt outfit op 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top