Du læser nu
Skispiration

Skispiration

1. Chillkat jakke og  busker fra Peak Performance // 2. Skiundertøj fra Kari Traa // 3. Airway goggles fra Oakley // 4. hjelm fra Salomon // 5. Ski fra Salomon

Jeg lovede før jul, at jeg ville få gang i lidt skispiration-indlæg og her kommer det første. I år drømmer jeg om, at iføre mig all pink på pisterne. Det er paradoksalt i og med, at jeg normalt ikke er det mest farvestrålende menneske i hele verden, men det er som om mine interne spilleregler ændres totalt, når det kommer til skiwear. Sættet fra Peak Performance er helt sygt cool – designet til og inspireret af free-skiing; det har streetcred (pistecred!?) written all over. Det samme gælder for Oakleys Airway goggles (som dog ligger en anelse over mit goggle-budget.. a girl’s gotta dream) og skiene fra Salomon. Inderst inde pakker jeg mig ind i skiundertøj fra Kari Traa – i “gamle dage” svor jeg til Helly Hansens (stribede), men må indrømme, at jeg synes at komforten er højere hos Kari Traa. På hovedet kører jeg med hjelm. Jeg har en sort fra Rossignol allerede, men hvorfor nøjes med én egentlig?

Og se lige de her billeder – bliver både mægtig inspireret og ski-kåd af dem. Drømmer om selv at kunne tage nogle lige så seje outfit-pics fra sneen om et par uger;) De er fra Peak Performance, som generelt laver rigtig meget interessant content – se fx videogalleriet HER. Det klør helt i mine fingre for at komme afsted. Less than 3 weeks!

 Kommentarer (7)
 • Jeg synes bare der er meget mere stretch i Kari Traa end i HH (.. og stretch er jo, som bekendt, herligt!).

 • Acie, lige et spørgsmål her til jeres nye webhjem (som ser reeet lækkert ud!). Hvis man nu læser med via et RSS feed og altså ikke Bloglovin, hvad er feed adressen til din blog så?
  Min reader godtager ikke umiddelbart, at jeg bare tilføjer /feed bag din URL. Ved ikke, om det overhovedet er noget, du ved noget om, men måske noget teknikmenneskerne skulle overveje 🙂

  KH Tina

 • Uh dejlig ski inspiration!
  Jeg skal selv afsted på ski på fredag – I en måned! har scoret den fedeste praktikplads i de franske alper 😉
  Du må have en god tur! 🙂

 • Uhh, det kribler jo helt i maven, når man læser om skiferie mens sneen daler ned udenfor. Okay okay – daler er vist ikke ordet – lignede mildest talt en isbjørn, da jeg kom ind ad døren og forskrækkede sur dame fra 2. sal – måske fyger er bedre. Whatsoever, så GLÆDER jeg mig. Det bliver spændende og i år skal jeg da have mine Kari T sæt med og afprøve dem. Mener jeg prøvede dem sidste år, men husker ikke om det var bedre end HH. Must try again 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top