Bolig // Kobber i karmen - Acie

Bolig // Kobber i karmen

Denne kobberskjuler står og pynter i min vindueskarm ved spisebordet derhjemme. Jeg kan godt lide kombinationen af den varme kobber og den næste fluro-grønne basilikum:) Den er fra H Skjalm P og købt tilbage i december sammen med marmorpladerne jeg viste HER. Og udover dens æstetiske værdi, så er det også et godt tip, at plante sin basilikum ud i en større krukke end de små plastik-bøtter de kommer i; så trives de meget bedre. Ihvertfald hjemme hos mig:)

De foldede små papir-dimser er nogle jeg har fået af Tine. De var min farve, så hun bukkede sig i støvet og afleverede ved kasse 1. I trained her well, forstår I nok. Hun har foldet dem selv efter en opskrift hun så her. Sådan noget ved jeg – for jeg følger hende også på Facebook 😉

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top