Du læser nu
Oops // Kenzo Tiger Sweatshirt

Oops // Kenzo Tiger Sweatshirt

Kort efter frokost landede der en email i min inbox. “Privat”, stod der i emnefeltet. Fra en kollega på en anden etage. En anden afdeling. “Skal det være den sorte eller den grå? Hælder lidt til den grå, da det jo snart er forår?.”. HA! Nå, det var den slags privat post, jeg skulle have. “Den grå ? jeg vil og? ha?én!!! Manner den er pæn! Hvor har du set dem henne?”, svarede jeg hurtigt tilbage. Pulsen var allerede begyndt at stige og håndfladerne blev varme. “Den grå HER og den sorte HER“, svarede hun tilbage.

Og før jeg havde nået at tænke mig om, var den grå altså på vej til mig også. Helt skørt. Men mens det skete forsøgte jeg at rationalisere med at en del af min typiske hverdags-uniform er sorte jeans, sweatshirts og pumps. Og når det er workwear, så er alt jo allowed. Når det er sagt, så er det virkelig slut med grå sweatshirts fra nu af. Ikke flere. Og shoppen må jeg vist også få lidt gang igen – én ind, mange ud. Er det ikke sådan det er?

 

 

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE LINKS

 Kommentarer (19)
 • Hm… Min kollega, som er en klein sag (str 36), men med lange lemmer, ville normalt have købt str S, men tog en M i denne og den kunne ikke være mindre. Der vil jeg også anbefale dig:)

 • Det mente jeg nok at have hørt! 🙂
  Kunne se på instagram, at du allerede har modtaget den – Passer den så? 🙂

 • Ja, Kenzo skulle være ret småt (og det er min anden sweatshirt derfra også), så både jeg og min kollega er gået en størrelse op:-)

 • Av min arm, de er så pæne. Godt jeg ikke har penge til dem, for så havde jeg også klikket dem hjem 😉 Dog glæder jeg mig til at se hvad du kommer i shoppen – det er trods alt altid lidt billigere 😉

 • Juhuuu, hvor er du sød! Jeg er også meget glad for skiftet, men glææææder migogså til at falde helt på plads. Der er stadig en lang liste med ting der ikke spiller. Men det kommer:)

 • Jeg fik dem i fødselsdagsgave af min kæreste, men han havde købt dem hos YouHeShe:-) de gik desværre i stykker ret hurtigt, og blev byttet til et par Bluebell, også fra YHS.

 • Hvis man altid skulle være fornuftig når man købte nyt, så ville det hele blive lidt kedeligt ikke? 😉 Jeg synes det er et mega godt køb du har gjort, og er sikker på du bliver fantastisk glad for den!
  Glæder mig til at se den i aktion på bloggen 🙂

 • Glæd dig! Var så heldig at få den grå i julegave, og den er SÅ skøn og blød.. Mmm! 🙂 BTW good job med jeres nye Stylista univers, super tjekket! Hvor perfekt er det lige, at to af mine yndlingsbloggere (dig og RPD) nu har slået sig sammen.. Tillykke med det! 😉

 • Den kan jo sagtens bruges som workwear, havde faktisk min blå på idag på arbejde, med nederdel og skjorte indenunder 🙂 Og skal love for det virkede 🙂 Flere Kenzo’s til garderoben tak!

 • Ved godt det er lidt udenfor kontekst, men hvor har du erhvervet dig din Isabel Marant bobby sko henne? og hvordan er de i størrelsen? uuh og lækre sweat shirts, pønser selv på at investerer..

 • Den er da også fantastisk flot i grå 🙂 er der noget tricky ved at bestille fra den side nu den ik er dansk? (Har ik bestilt derfra før…!)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top