Du læser nu
Agurkeliv // 5 Tanker

Agurkeliv // 5 Tanker

– jeg  sidder på 1′ mod Jylland med 5 jakkesæt og 2 strikkede sweaters, der helt tydeligt er fra et smart reklamebureau. 

– jeg burde arbejde, men bliver køresyg, når jeg forsøger. 

– istedet laver jeg lister over tekniske mangler på Stylista (byd gerne ind!)

– … Og drømmer om at det var imorgen jeg drønede på ski. It’s not – 2 uger endnu!

– i ørerne har jeg Ivory&Gold, som er en personlig favorit. Hør dem lige! 🙂

 

 

 Kommentarer (23)
 • Tillykke med det nye hjem – her er flot 🙂
  Jeg har oplevet et par småproblemer (måske de allerede er nævnt). Jeg læser fra iPhone og oplever følgende:
  -efter hvert indlæg læst gennem bloglovin er der tre billeder og noget indviklet tekst.
  -jeg kan ikke kommentere, når jeg læser fra bloglovin. Enten fryser skærmen eller så reagerer felterne ikke, når jeg skriver (det fungerer fint, hvis jeg åbner indlægget i browseren i stedet).

  Håber, det giver en anelse mening. Jeg er tydeligvis ikke teknisk begavet 😀

 • Hej Naja.

  De gamle indlæg skulle gerne stadig ligge lige nedenunder – jeg håber du har fundet dem:)

  KH

 • Jeg savner måske lidt mere struktur inde i lookbooks i form af måske kategorier. Jeg ved det er svært. Inde i trends & guides kunne der måske være lidt tekst til de “artikler”/indlæg der er – bare en kort en? Og så roder den blog-indlæg med ind, det virker rodet – men ved ikke om det er er gjort af en helt bestemt grund.

 • Da jeg ville skrive kommentar sidst kunne jeg ikke manuelt skrive et navn i boksen, så den kom hjem med hele mit navn da jeg trykkede gem. Da jeg så ville ændre det under min profil, blev den ved med at sige, at det valgte avn (altså det nye) var valgt af en anden. Og det var også med “ddynlsyvieth”, eller noget andet volapyk som forsøg. Så der er vidst også noget galt 😉 men det var fra computeren, her fra mobilen ser det ikke ud til at være et problem 🙂

 • Jeg roder også lidt rundt i alt det nye smarte her, og skal lige finde ud af hvordan jeg ‘lettest’ finder dig hver dag hihi… og overskue hvad jeg er gået glip af siden sidst…. men her ser godt nok fint ud – og her er mange sjove ting at klikke på – og du har fine nye venner – og så er jeg jo bare glad for du er ‘gået live igen’ – må tilstå jeg tjekkede ‘din ryg’ et par gange i nedtællingsperioden :-))

  Ahh og den grå Kenzo trøje kører også i mit hovede nu… 🙂

  Glæder mig til at følge med!
  Kh Tina 🙂

 • Jeg kan ikke helt gennemskue om det bare mig, der stadig er lidt lost på platformen, men jeg kan ikke se tidligere indlæg. dvs. tidligere lå de gamle indlæg altid længere nede på siden, så man bare kunne scrolle lidt ned for at finde nogle man skulle være gået glip af, når man nu ikke bruge bloglovin. Ellers er her ganske fint!

 • Ja, det kan jeg godt se – jeg siger det videre!! Og tusind tak – jeg er glad for at I kan lide det. Det er jo noget helt nyt rent layout-mæssigt.

 • hehe – det havde været overkill;) Jeg havde nederdel, peplumtop og sort blazer på. Meget sort i sort. Og hvor dejligt – så tror jeg næsten, at du er den eneste, der ikke oplever nogen problemer overhovedet! 🙂

 • Det har jeg også selv oplevet, så det er allerede på min liste. Det er drøn-irriterende! Og det med log-in siger jeg også videre.

  Og vi kan altid byde ind – hvad tænker du på i forhold til de andre kategorier?

 • Det er da absolut en teknisk mangel – det er da irriterende! Jeg siger det videre – tusind tak for din feedback! 🙂

 • Når man vil ind og læse en blog mere, og trykker på dropdownlisten “Bloggere”, så kommer listen under Stylista-logoet og ikke under bloggere. Det er en meget lille ting, for her er så fint. 🙂

 • Ha ha.. Jeg fattede heller ikke den med jakkesæt og sweatere i første omgang 😉

  Jeg oplever de samme små-problemer, som beskrevet ovenfor. Triple-visning af billeder i bunden på bloglovin’ og problemer med login her på siden.. Jeg kan godt logge ind, men det ser ud som om jeg ikke kan, fordi den ikke reloader siden og bare står låst med log ind boksen.. Håber det giver mening 🙂

 • Haha, jeg troede det var dig, der havde 5 jakkesæt og 2 sweatere med i tasken, så jeg var mere “Hvad fanden skal hun med dem?!”. Men jeg forstår 😉 God tur til det jyske! Jeg blev køresyg i går ved at tjekke Facebook mens jeg stod på i bussen =/ Mht. det tekniske, så har jeg faktisk ikke nogle problemer. Jeg synes bare her er rigtig rart at være 🙂

 • Når man skal tilføje en kommentar, så står der ikke hvor man skal skrive navn og hvor man skal skrive email adresse. Detalje.. Når man klikker acie.dk så kommer nyeste indlæg ikke altid frem. Jeg har oplevet på rockpaperdamens blog, at der vises gamle gamle indlæg som noget af det første. og så har jeg problemer med at logge ind. Jeg prøver, men den kører bare videre i ikke-logget ind mode. Hvor meget har I bloggere indflydelse på de andre kategorier på stylista som trends, guides og streetstyle?

 • Jeg ved ikke om det sådan er en teknisk mangel, men når jeg læser dine indlæg via bloglovin’ appen på min iPhone, så kommer billedet fra indlægget igen 3 gange i bunden, efter teksten. Ved ikke om det gav mening overhovedet 😀

 • Hvor øv med køresyge – men hyggeligt med lidt torsdagstanker 🙂
  God tur!

  PS: Jeg kan ikke få lov til at trykke på hjertet. Pop-up med “du har fulgt et ugyldigt link.”

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top