Du læser nu
Weekend Giveaway // Vind en Lenovo Yoga Tablet 8

Weekend Giveaway // Vind en Lenovo Yoga Tablet 8

Weekend Giveaway // Vind en Lenovo Yoga Tablet 8

Uf… Sikke en kedelig grå lørdag formiddag, man vågnede til. Her på matriklen er den gået med weekend-vask og morgenæg på sofaen – flankeret af kaffe, bacon, magasiner og blog/Børsen/”Selvoptaget” på en Lenovo Yoga Tablet 8, som jeg har fået lov til at give til én af jer. Jeg har testet den de sidste par dage og er især begejstret for lang batteri-tid (18timer) og den praktiske størrelse (den vejer kun 400gram – det er jo nice..), som er let for mig, at have med i tasken, når jeg rejser (hvilket jo sker ganske ofte i forbindelse med job). Derudover synes jeg også, at det er mega smart med den lille fod bag til, der gør at den kan stå af sig selv, uden et ekstra cover (som fylder og vejer i tasken) – og som blogger er det praktisk at jeg kan stikke et microsim direkte ind i tabletten og overføre billeder på den måde. Så er der ikke behov for ekstra kabler og overførselsdimser, som jeg jo tidligere har præsteret at glemme, når jeg tog afsted;) Skal jeg sætte en finger på noget, skal det være, at skærmen ikke har helt så høj opløsning som min store iPad (.. men ok – har man virkelig brug for det!?), men overall synes jeg, at den lille sag er super fiks og super anvendelig. Teknik-Skjorten er også ret begejstret, hvilket måske siger mere end noget andet;) Vil I vide mere om den lille sag, så kan I læse alle mulige tekniske specifikationer her.

Nå, men tilbage til jer. I skal have én – for at fejre at vi sammen er kommet igennem flyttet til Stylista, som et tak for at I har taget så godt imod alting på trods af opstartsvanskligheder og for at I hænger med. Selv når jeg river rydderne op, flytter væk og udforsker nyt. Mange mange tak. 

For at vinde skal I:

  • Stikke mig et like på Facebook HER (jeg lover ikke at spamme..), hvis I ikke allerede følger med derinde:)
  • Smide en smiley i kommentarsporet – vi har vist brug for lidt smiley-sunshine på denne grå lørdag!

Weekend Giveaway // Vind en Lenovo Yoga Tablet 8

Præmien er venligst sponsoreret af Lenovo:)

 Kommentarer (428)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top