Du læser nu
Et lidt skørt projekt // Acie-kalenderen 2014

Et lidt skørt projekt // Acie-kalenderen 2014

Et lidt skørt projekt // Acie-kalenderen 2014

OK – jeg er klar over at dén overskrift henleder tankerne på sådan en vende-kalender med 12 billeder af yours truely iført little to nothing. He. Det er ikke helt tilfældet. Acie-kalenderen, er den I kan se på billederne. En oversigtskalender over 2014. Da jeg havde “blog-fri” i starten af januar, brugte jeg (blandt andet) min tid på at lave denne kalender. Et lille kreativt projekt, når nu mit normale kreative outlet var midlertidigt offline. “Eat well, travel more, wear pretty shoes” – min filosfi, mit slogan 🙂

Jeg tror de fleste af os kender det med at vi bruger enten en day-planner, Outlook eller vores iPhone som kalender, og derfor kan mist overblikket. Jeg kan ihvertfald. Så derfor fik jeg idéen med en oversigtkalender. Men gerne en der måtte være lidt pæn, så jeg orkede at have den hængende fremme – og så andre orkede at have den hængende også, for den er egentlig lavet som en gave til nogle andre. Det er en anden historie;) Og da jeg havde siddet og snedkereret i Indesign og Photoshop fik jeg den trykt på tykt og mat A3-papir og nu står den altså og pynter i en ramme uden glas… Måske den egentlig bare skal op på køleskabet? Det har jeg ikke besluttet endnu..

Men som det nu fungerer med den slags, så kan man kun få trykt en hel masse af gangen, så jeg har et par stykker i overskud. Først ville jeg bare smide dem ud, men på den anden side – det kunne jo være, at nogle af jer derude også kunne bruge lidt lyserødt overblik, så jeg har smidt et par stykker op i min shop – sammen med en hel masse andet i øvrigt. Jeg har også lavet en ny “HOME”-kategori med nogle boligsager derinde, så sving gerne forbi 🙂

Et lidt skørt projekt // Acie-kalenderen 2014

 Kommentarer (14)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top