Du læser nu
Lidt om Stylista og lidt om grå drømme

Lidt om Stylista og lidt om grå drømme

1. Vero Moda Wonder jeans (adlink) // 2. Kenzo Sweatshirt (adlink) // 3. Minkpels fra Stampe // 4. Taske fra LeoWulff // 5. Støvler fra Notabene

Mine grå jeans gik i stykker i weekenden (på den der måde, hvor de helt tyndslidte og møre sprækker i måsen og man beder til højere magter om at det skete EFTER man var i Netto…) – og som følge heraf er det eneste jeg kan tænke på, hvor mange helt perfekte outfits jeg kan komme i tanke om MED GRÅ JEANS. Christ. Se bare ovenstående – det havde været helt perfekt til en dag som idag:) 

Nå.. Men det var egentlig ikke kun dét jeg ville snakke om – for nu er Stylista efterhånden et par uger gammel, og selvom der stadig er nogle teknikse ting, der skal falde på plads, så begynder det ligeså langsomt at føles som “hjem”. Jeg håber, at I har det på samme måde:) Og nu hvor vi alle har haft chancen til at vænne os lidt til det nye tænkte jeg, at jeg ville dele lidt af tankerne bag Stylista, for det er nemlig et ret fedt projekt, som integrerer mange af de ting sådan nogle som os, bruger vores digitale tid på…

Forestil jer et univers hvor man kombinerer Pinterest, Polyvore, Costume.dk, webshops og nogle rigtigt gode (hø) blogs – det er dét der er tanken bag Stylista. Idéen er, at I kan lave en profil, lave lookboks lidt lig polyvore, og følge de Stylistas, I kan lide. I kan like og dele indlæg og samle al indholdet på jeres profil; hvis I fx kan lide én af min opskrifter, Cathrines looks og Tines  DIY-indlæg, så kan I like det og gemme det på jeres profil. Sådan et “one-stop”modeunivers, hvor man kan blive inspireret af både os bloggere, nyhedsstof fra nogle af de bedste modemagasiner og også de andre brugere. Share , love and shop 🙂 

Og og og – lige nu er der en ekstra perk ved at tilmelde sig som bruger på Stylista – vi udlodder nemlig en Alexander Wang-takse (ja tak..) og Notabene-støvlerne på collagen, som jeg har savlet over tidligere. I kan tilmelde jer  konkurrencen HER – der finder I også betingelserne 🙂

 Kommentarer (23)
 • Hvis det skal være sådan skulle jeg nok også hoppe fra – fylder 40 om 3 måneder 🙂 men da der er gode blogs osv – bliver jeg nok hængende alligevel 🙂

 • 14 dage??? For real!? Det var ikke længe. Bobby er godt nok også fin. Og det er Gucci tasken også. Er det lakeret eller sådan noget? Den ser fin og blank ud. På den rigtige måde forstås.
  Meget fin. Jeg spenderede mange penge på en Phillip Lim mini Pashli i november og fik Leowulff tasken i julegave, så det er jo ikke fordi man ligefrem mangler nyt….
  Men who am I kidding! Jeg mangler altid nyt!

 • Jeg må også lige give et thumbs up til måden den lille debat er foregået på. Respekt herfra. Og giver dig helt ret med din kommentar tidligere at det er blevet moderne at være i mod pels, og derfor ikke alle er lige gode til at henvise til de rigtige kilder, som Anima. Jeg synes folk burde overveje hvad de generelt bruger deres penge på, og tænke sig ekstra meget om når de ser en pels til 500 kr, og måske spare op til en fra de dygtige danske producenter vi har (som Stampe), eller lade helt være med at købe pelsen, da det kan være tvivlsomt hvilke forhold dyret har levet under. Så den prisbevidsthed der hele tiden ligger hos danskerne, synes jeg man lige skal tænke over når man køber tøj, sko, tilbehør osv.

 • Virkelig forfriskende og lækkert at der rent faktisk er en blogger, som går lidt ind i debatten om pels og ved hjælp af saglige argumenter opfodrer til selvstændig tankevirksomhed. Kaaa-pooow! Acie har endnu engang vundet point på kontoen. Anima som kilde!? Jeg ber…
  Tak for at vise hvad du synes og stå ved det – også selvom det koster en læser her og der. Er overbevist om, at du vinder på det i det lange løb, Kærlighed herfra.. Og i den grad til dyrene! All in på gennemtænkt dyrevelfærd!

 • Aj, vil I da lige holde op. Jeg ligger absolut også i den øvre halvdel (*mimre mimre*), men helt ærligt; age is nothing more, but a number. Jeg håber altså I vil blive hængende selvom der står et eller andet tosset på en Stylista-side et sted – jeg jo stadig mig 😉

 • Meget almindelige – de “tynde” Wonders (der koster 270,-) er marginalt store, mens de tykke Wonder Exclusive er ret normale. Go for it – de er for nice!

 • Har man ikke altid det? Jeg overvejer faktisk om jeg skal prøve med endnu et par Bobby’er her til foråret – jeg fik jo et par i fødselsdagsgave men de gik i stykker efter 14 dage (I kid you not…), så de blev returneret til fordel for Bluebell:) Så måske et par Bobby’er! Men først efter jeg har fået købt den Gucci-taske dér 😉 😉 😉

 • Jeg er også kun lige over grænsen og blev så provokeret, at jeg skyndte mig at oprette en profil :-)… pt. skal man ikke opgive fødselsdato, men nu må vi se, hvornår de smider os ud… ;-))

 • Nej det er sandt, hvis man stikker snuden frem, skal man også kunne tage imod. Synes bare at jeg har set så mange der ytrer deres holdninger på en, skal vi sige noget anden måde, end Isabella og det kan jeg slet ikke respektere. Men du gav svar på tiltale på den helt korrekte måde.

  Og nu til noget meget vigtigere: jeg elsker mine IM sneakers!! Så skønne. Men jeg fik dog lidt ondt i fødderne efter at have travet rundt i dem en hel dag i London. Men ellers; perfektion! 🙂
  Næste stop må være de meget ombloggede sandaler, de ser dejlige ud! Har du kig på nogle nye par?

 • Ha ha – ville lige læse lidt mere om Stylista og må konstatere at jeg er for gammel til at være med her… 18-35… :-))

 • Super lækkert outfit!!!! Af de mere realistiske køb ville jeg klikke et par jeans hjem… Hvordan er de i størrelsen?

 • Ja, den er super flot!!

  Og jeg synes egentlig det er ok, at folk lufter deres holdning her hos mig – jeg forventer aldrig at folk er enige med mig, for det ville et eller andet sted forudsætte, at jeg betragtede mig selv som værende roden til al klogskab og viden.. Guderne skal vide, at det modsatte absolut er tilfældet;)
  Og fx gør Isabella det jo på en helt igennem sober og fornuftig måde. Det bliver kun lidt skingert, når man truer med at gå sin vej og smække med døren, men lad nu det ligge.

  Så debatten er altid velkommen så længe den føres i en ordentlig og fornuftig tone:) Men tak for high-five – lige netop pels er sådan noget jeg faktisk har brugt mine kræfter på at tage stilling… Men du har ret i, at det virkelig er et personligt holdningsspørgsmål, så intet valg er “bedre” end det andet 🙂

  KH (er du forresten blevet glad for dine nye IM-sneaks? 😉 )

 • Haha, I know.. Men den er lige hamper nok – omend helt ubærligt smuk!!

  Og nej – men som jeg lige har skrevet til Isabella, så er det jo en temperamentssag, på højde med vores øvrige politiske overbevisninger; jeg vidste godt, at det var “farefyldt” område jeg trådte ind i, da jeg valgte at proppe pelsen i collagen.. Men engang imellem stikker provokatøren også frem i mig – det er så moderne, at være imod pels, men alt for ofte er argumenterne udokumenterede og fremført af én der står i lædersko og spiser bøf til aftensmad. Moral er godt, og dobbeltmoral er dobbelt godt – er det ikke sådan det er?!

 • Så kom du alligevel forbi igen;)

  Skindene kommer hovedsagligt fra auktioner i Danmark, Helsinki, Toronto og North Bay (står der på hjemmesiden) – produktionen er i de lande kontrolleteret af lovgivning. Dansk minkavl er endda reguleret af både dansk lovgivning og EU-lovgivning, og lavet i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse.

  Du henviser derudover til Anima – i mine øjne er det netop Anima, der er stærkt bidragene til den skingre debat. Malingkastning, ‘happenings’ og ulovlige aktioner – den slags tolererer vi intet andet sted i det danske samfund, så hvorfor her? Hvorfor støtter man dén slags? Deres sag er jo så mega vigtig, så fornuftig, så rigtig – hvorfor mudre den til?

  Har du overvejet at besøge en minkfarm selv? Du kan se en lang liste med farme, der “inviterer indenfor” lige her: https://www.danskeminkavlere.dk/besoeg-en-minkavler/ – det kunne være vildt interessant at høre en rapport, hvis du gjorde det! 🙂

  Og slutteligt – jeg siger ikke, at jeg ved, at jeg har ret. Eller at jeg ved, at du tager fejl. Jeg siger bare, at mens du sætter din lid til (bla) Anima (og de enkelte brodne kar der utvivlsomt findes), så sætter jeg den til nogle andre (og stjerneeksemplerne der utvivlsomt også findes) – virkeligheden ligger nok midt imellem, men valg af “briller” er nok en temperamentsag og en princip-sag vi aldrig kommer til at blive enige om… Som med så meget andet her i livet, så læner jeg mig op ad lovgivningen i vores lille land – vi har mange (.. måske FOR mange, men det er en anden disksussion) mennesker, der lever af at sikre at vores samfund er stykket fornuftigt sammen.. De har kompetencerne og resourcerne til at sætte sig ordentligt ind i sagerne – jeg er hverken ekspert i dyrevelfærd eller pelsavl, og må således acceptere, at der er andre, der er bedre udstyret til at tage mere holsitiske beslutninger for mig på den baggrund. Det samme gælder for så meget andet – færdselsregler, markedsføringslovgivning, fødevarelovgivning og what not:)

  Og med de ord, så har jeg vist gjort min holdning klar og vil herfra trække mig fra yderligere debatteren – jeg håber, at du kommer igen, men som skrevet tidligere, så fornemmer jeg, at vi temperamentsmæssigt ligger meget langt fra hinanden og måske derfor ikke er det bedste match alligevel 🙂

  KH
  Acie

 • Åhh den pels! For filan den er lækker.
  Dog synes jeg det er trist at folk føler behov for at lufte deres holdninger til pels på andres fora. Fair nok hvis man er imod det, men det er et holdningsspørgsmål og en smagssag, og det er ikke noget der gør nogle bedre end andre, og derved ret til at påtvinge det andre og gøre sig bedre end andre.
  Synes dit svar er helt perfekt og det får du sgu en virtuel high five for!

 • Tak for dit svar 🙂 Jeg er glad for at høre, at du støtter økologi og dermed dyrenes forbedrede leveforhold.
  Nu har jeg kigget lidt rundt på Stampes hjemmeside, og har umiddelbart svært ved at se, hvorfra de har deres pels. På stroget-kobenhavn.dk nævnes det at “Skindene indkøbes på auktioner i Skandinavien, Canada, USA og Rusland.” hos Stampe, hvilket jo ikke siger meget om dyrenes leveforhold – hvis dette er troværdigt.
  Jeg synes bestemt også, at der er ærgerligt når en debat fyldes at udokumenterede postulater, og hvis du er interesseret i at læse lidt om minkenes liv i bur, står der lidt herom på denne side: https://anima.dk/fakta-om-dyrene/pelsdyr/mink/livet-i-buret
  Skulle det vise sig, at minkene bliver opdrættet uden at sidde i bur, men at jeg blot ikke har kunnet finde information om dette umiddelbart, må du endelig sige til.
  VH Isabella

 • Shit! Der gav du mig nærmest hjertestop! Læste ikke lige med det første, at der stod Eur efter prisen på minken, så var kun en hårsbredde fra at klikke “Køb”. Kun strørrelsen afholdt mig fra at bruge ca 7,5 gange så mange penge som jeg lige havde tænkt mig at shoppe for sådan en mandag aften!

  …Og er i øvrigt helt med dig omkring det med pels. Har aldrig fattet, at man kan skelne mellem dyr der spises og dyr der bæres

 • hej Isabella

  Du hører helt tydeligt heller ikke til her hos mig, hvis det er din holdning – heller ikke et surt opstød, blot en konstatering:)

  Den viste pels er fra Stampe, der er en dansk familieejet pels producent der igennem flere generationer, har produceret pelse af høj kvalitet. Jeg går ubetinget ind for dyrevelfærd – bestræber mig fx på at købe økologisk, så jeg ved at de grise, kyllinger og køer jeg stopper i munden har haft gode vilkår i deres liv. Men ligesom jeg tillader mig at forbruge de grise, kyllinger og køer, så tillader jeg mig også at forbruge pels og læder. For mig er det ikke afgørende om dyr spises eller bæres – men om de har haft det godt.

  Og det ægrer mig – helt vildt – at pelsdebatten altid fyldes af skingre postulater og manglende dokumentation, for det er dyrevelfærd en for vigtig til at lide under. De danske pelshuse gør et kæmpe stykke arbejde for en ‘sober’ produktion og det er det jeg støtter….

  Hvis du mener at du ikke kan ‘forsvare’ at læse det, så er det helt din sag – jeg håber bare, at hvis du sidder med gode og veldokumenterede argumenter, at du vil dele dem, for jeg er all ears!

  Kh
  Acie

 • Tak for nogle gode og inspirerede indlæg. Jeg bliver desværre nødt til at springe fra som læser – jeg synes simpelthen det er så trist at modeindustrien på nogle punkter er så ignorant (læs: industrien, ikke dig som enkeltperson), at der produceres (mink)pels. At du desværre vælger at støtte op om dette, gør at jeg ikke længere kan retfærdiggøre over for mig selv at være læser hos dig. Jeg håber, at du vil overveje din indflydelse og valg i denne sammenhæng, og ikke tager dette som et surt opstød, hvilket det bestemt ikke er ment som. Blot en trist refleksion over modesamfundets manglende refleksion i denne sammenhæng. Ønsker dig alt godt fremover, og en forhåbentligvis mindre pels-fyldt modekarriere 🙂

 • Okaaay, du fik mig overtalt til at blive stylista, og da du tilmed blev den blogger, der tonede frem efter, at jeg havde taget stilguiden, så er det da lige så englene synger, hva?
  Jeg vinder lige tasken og bliver en tand mere fancy, end jeg pt. er i sneakers og sweatshirt. pis.
  ps: gråt er pænt!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top