Du læser nu
Outfit // Gråt i gråt

Outfit // Gråt i gråt

Outfit // Gråt i gråt

Jeg uploadede dette billede på Instagram tidligere (@acieagurk – I følger vel med? 😉 ), men det kvadratiske format koster altid et par afskårne fødder, så jeg tænkte, at et billede med  fødder kunne være fint her i dette forum. Når det er sagt, så håber jeg virkelig på snart at få taget nogle ordentlige billeder til jer – det er som om de mangler lidt i disse mørke måneder og så bliver balancen helt skæv. Anyhow. Sådan ser jeg altså ud i dag. Gråt i gråt. Iført halskæde fra Second Female (gammel, men lignende på udsalg HER – adlink), sweatshirt fra Kenzo (adlink), ny nederdel fra H&M (i sort HER – den grå findes vist kun i fysiske butikker) og sko fra Isabel Marant (kan kun finde den lyse mode online, men de er tilgengæld også på udsalg HER – adlink). Da jeg gik ud af døren kunne jeg ikke beslutte mig for, om det var ret tjekket eller ret kikset at iføre sig forskellige grå nuancer, men håbede på det sidste. Jeg skal nemlig filmes ude på Stylista-redaktionen idag (og så er det jo rart nok, ikke at ligne en dør). 

 Kommentarer (11)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top