Du læser nu
Udsalgstip // Magasin suede pumps

Udsalgstip // Magasin suede pumps

Udsalgstip // Magasin suede pumps

De fleste af jer, har nok bemærket hvordan jeg har fablet lidt vel meget om Magasins ruskindpumps – de er bar så pokkers anvendelige; på job, til middag, til hverdag, til fest… I formiddag røg der (endelig) hele to par med hjem – et par grå og et par bordeaux. De er nemlig røget på alvorligt udsalg – 75% for nu at være præcis. Både online HER og i de fysiske butikker. På Kongens Nytorv havde de alle størrelser i alle farver – det ser ud til at online udvalget er lidt mindre, omend stadig pænt:)

Udsalgstip // Magasin suede pumps

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top