Du læser nu
Outfit // Til barnedåb i Marmorkirken

Outfit // Til barnedåb i Marmorkirken

Outfit // Til barnedåb i Marmorkirken

Outfit // Til barnedåb i Marmorkirken

Outfit // Til barnedåb i Marmorkirken

Min niece blev døbt i Marmorkirken idag og jeg havde æren af at stå fadder. Præcis som jeg gjorde det, da Pix blev døbt i samme kirke for 2½år siden. Pix og Nix – min to små elskebørn:) De har begge fået en eventyr-fond af mig i dåbsgave – en bankkonto, der med årene kan fyldes med midler, der – når tiden er ret, og de er blevet store nok – kan bære dem ud i verden på eventyr. Jeg har tænkt meget over det, og er kommet frem til, at det fineste (og mest mig-agtige) jeg kunne give de to med i livet, er muligheden for at tage på eventyr. Deres forældre, bedsteforældre og øvrige familie fylder dem med kærlighed og de kommer aldrig til at mangle noget – formodentlig heller ikke eventyr… Meeen – den dag de står og skal på gymnasieskitur.. Eller interrail.. Eller udveksling.. Eller hvad de nu går og drømmer om – well… så kan de også dét.. Og faster står klar og kipper med flaget i lufthavnen, når de så vender retur igen. Unge, frie og lykkelige – den skal de også smage:)

 Kommentarer (16)
  • Hvor er du smuk <3 og sikke en fantastisk gave at give dem – du må i sandhed være en af verdens bedste fastre :*

  • Ja, præcis:)

    Og træls, at det stadig fungerer så dårligt. Jeg tror det er noget med at hastigheden generelt er lidt dårlig på sitet (så ‘hænger’ den lettere), men det er første-prio at få det løst!

    KH

  • Tusind tak – jeg håber, at de bliver glad for den. Og kjolen er faktisk bare fra Gina Tricot! 🙂

  • Det er en skøn gave, Acie. Jeg er sikker på at de kommer til at værdsætte det rigtig meget begge to og så bliver det jo spændende hvad de får lyst til at udleve. Jeg har nogle stilletter lignende dine og jeg elsker dem – de bløder lig alt det sorte op, som vi jo så godt kan lide 🙂 jeg har i øvrig stadig problemer med at logge ind. Jeg prøver, men skærmen fryser så jeg prøver F5 og så kan jeg lige pludselig godt logge ind.

  • Acie du ser simpelthen intet mindre end fantastisk ud 🙂 Og sikke en vidunderlig gave at få. Den smukkeste og mest livsbekræftende. Tak for en super blog. Kram Signe

  • Ej hvor er det da den fineste gave! Så meget dig og så meget noget de (forhåbentlig) kommer til at få brug for. Virkelig en god ide. Så kan man altid lige smide lidt mere i fonden til en fødselsdag – de får alligevel så meget legetøj nu til dags 😉 (haha, sagde hende på 80!)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top