Du læser nu
Kom med til fest!

Kom med til fest!

Kom med til fest!

I ægte modeuge-stil inviterer vi modebranchen til fest på onsdag – naturligvis for at fejre lanceringen af Stylista:) Der vil være lækre cocktails, Le Gammeltoft bag pulten, smarte mennesker og gode goodiebags. Jeg har 5×2 ekstra billetter til mine læsere, så giv et praj i kommentarsporet, hvis I kunne tænke jer at komme med – det kunne være hyggeligt, at se nogle af jer:)

 Kommentarer (63)
 • Immigration Lawyers …the time to read or pay a visit to the content or internet sites we have linked to below the… dkkgdeefbbdd

 • Jeg vil da super gerne være med til at fejre jer og jeres lancering af Stylista!
  Eftersom min søster netop har vundet mig en northside billet, skylder jeg hende lidt en omgang, og derfor skulle det være hende jeg tog med. Hun ville sætte pris på, at blive revet lidt væk fra Århus og luftet i Kbh..! Kh Maria

 • Det ville være vildt fedt at fejre jeres nye side stylista 🙂 Synes virkelig godt om den og følger den hver dag 🙂

 • På onsdag skal jeg til min sidste eksamen, så det kunne da være ret fantastisk at fejre det til fest hos Stylista 🙂

 • Kunne så godt tænke mig at komme med jo! Ingen bedre måde at forsvinde væk fra sne’en på- en veninde under armen og gode drinks! Helt sikkert! 😉

 • Jeg ville gerne med, men kan desværre ikke. Jeg er sikker på, at I får en skøn aften – og hallo, hvornår bliver der arrangeret blogevents i Jylland? For så er jeg på 😉

 • Åh, det lyder da bestemt ikke værst. Det ville være tiltrængt med lidt fest, god musik & lækre drinks efter tre dage med 9 timers arbejde pr. dag. Om ikke alt, stort tillykke med den nye blog. Elsker det nye design om end det ikke kræver lidt tilvænning – men har ventet trofast på at du kom online igen.

 • Det lyder jo alt for lækkert! Ville selv meget gerne deltage med en drink i hånden og en veninde under armen 🙂 Tak for et fantastisk modeunivers!

 • Hvem vil ikke gerne være med til at fejre dette fine tiltag sammen med en masse andre stylista’er 🙂

 • Jaaaaa vil være den fedeste og mest ultimative måde at slutte mit københavnerliv af på med manér for denne gang inden studiet i smilets by kalder i næste uge <3

 • Hallo mig mig mig mig! Jeg vil herre gerne med! Og som jeg skrev hos Tine, så skal jeg nok prøve at styre mig og ikke blive for starstruck. Men lover ikke noget.
  ps. kan godt blive lidt pinlig og begynde at snakke meget når jeg møder seje personer. Som I er. Så…. på forhånd undskyld hvis jeg kommer med! 😉

 • Ihh, sikke en skøn mulighed. Lyder så sjovt og spændende – og ville være så perfekt ovenpå en lidt trist januar fyldt med eksamenslæsning… Og ville helt sikkert tage min bedste veninde med (min kusine), hun er også crazy med mode:) Uanset hvad, må I have en rigtig godt fest:)

 • Ihh – SÅ ville jeg ENDELIG få brugt mine fine (alt for dyre og alt for høje) nye louboutins, som min kæreste sagde jeg ALDRIG ville få brugt nok, til at beløbet kunne retfærdiggøres:-) Og så endda på en onsdag….

 • Jeg kan ikke forestille mig nogen bedre måde at bruge min onsdag på 😀 Er SÅ klar!

 • Okay, okay.. Om jeg så skal bruge den halve dag og 2000 kr. på at finde det rette outfit, så skal det fandme ske. 🙂

 • Lyder bare så spændende – kunne rigtig godt tænke mig at overvære lanceringen af Stylista og selvfølgelig festen dertil 🙂 – I har jo gjort et godt stykke arbejde! Og nu har jeg endelig mulighed for at deltage, da jeg netop befinder mig i KBH de dage 😉

 • Det ville være så fedt at deltage, nu hvor jeg alligevel er i København for at “fejre” modeugen. Så kan jeg da krydse endnu en oplevelse af på listen!

 • Uh det ville ikke være dårligt at slutte en hård januar måned af i selskab med jer fine piger 😀

 • 2 billetter, 2 veninder og muligheden for at møde min yndlingsblogger et andet sted end ved et genert, stjålent blik bag et tøjstativ i Zara? Det kræver ikke meget overvejelse herfra. Et stort rungende praj fra mig til dig 🙂

 • Det ville nu være meget skægt at opleve den verden som man ellers kun får indkig i, igennem diverse blogs. Så jeg ville da gerne med! 🙂

 • Det kunne da være sjovt, det ville være min første rigtige modugefest – dejligt break midt i arbejdsugen 🙂 Det kunne en af mine veninder helt sikkert også bruge.

 • Kunne jeg rigtigt godt tænke mig og ville helt sikkert tage min dejlige lillesøster med. Har et par nye stilletter der gerne vil luftes også selvom der er sne udenfor 🙂

 • Det kunne da være super lækkert, og passer perfekt med at jeg er i københavn den dag (og dagen efter) modeugen er altså et højdepunkt!

 • Dét lyder bestemt ikke helt dårligt! Det kunne være spændende at få et indblik i hvordan den “verden” man følger virtuelt i virkeligheden 😉

 • Øj – det kunne jeg rigtig godt tænke mig 🙂
  Tænk at fejre forårets kommen med lækre bloggere og smækker musik <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top