Du læser nu
Stylista lancering // Tak for igår

Stylista lancering // Tak for igår

Stylista lancering // Tak for igår

Juhuu – sikke en god aften! Tak til jer der kiggede forbi:) Vi fik cocktails, chokolade-skilpadder, krammere og der var fyldt med balloner. Og så var det lidt koldt, men bevares. Jeg kan da mærke mine tæer igen;) Jeg stak af lidt i 22 (sagde mormor) og lagde mig hjem under dynen og fik varmen igen – fuld af kindkys og modeugefest. Det er sjovt og hyggeligt – men også helt nok med bare én af slagsen for min del. Jeg fik vist dén portion modeuge min tilværelse kan klare i mine unge år;)  

Idag er dagen langt mindre fashionabel – det er imorgen jeg sætter kurs mod skiferie, og inden da er der mange ting der skal nåes; ikke mindst pakning. Og deadlines på job. Og indkøb af snekæder til bilen (… voksent nok). Og og og. Så altså – sæt igang agurk!

 Kommentarer (4)
  • Trods en tidlig mormor-exit, så ser du nu alligevel fab ud! Er vild med halskæden og sweateren sammen. Og så god skiferie, for pokker! Det må da være det eneste rigtige i denne her kulde – at udnytte det og få en fantastisk skiferie ud af det!

  • Ja og nej – det var i Galleri K udenfor BarO og der var fyldt med varmekanoner og 300 mennesker, meeeen… fodkoldt var det nu alligevel:)

    Og nej nej – det var heller ikke meningen. Men jeg HAR jo været med til modeuge, da jeg var 22… og 23.. og 24… og 25… og 26… Og det tror jeg rækker;) “Yngre år”, havde måske været en bedre formulering!

  • Stod I udenfor og holdte fest? Wow… Rigtig god ferie, Acie og nu skal du altså hellere ikke gøre dig ældre end du er, men fair nok du ikke gider det længere 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top