Du læser nu
Workwear inspiration // Brilleabe

Workwear inspiration // Brilleabe

acie-blog-work-wear-inspo-briller-karl-lagerfeld-louis-nielsen.jpg

 

1. Skjorte fra Gina Tricot // 2. Pumps fra Magasin // 3. Jeans fra Vero Moda // 4. Briller fra Karl Lagerfeld x Louis Nielsen // 5. Ur fra Marc by Marc Jacobs

 

Da jeg var 10år gammel ønskede jeg brændende at få togskinner på tænderne – det var bare så tjekket, og sådan noget ‘de store havde’….. Med tiden fik jeg det også – heldigvis var min periode med akward smiles af metal kun 3 måneder lang, for da jeg endelig nåede dertil som 15årig, var det som om, at det ikke var helt ligeså fedt længere… Nuvel.. Nu, som 27årig finder jeg mig selv i et lignende tosset ønske. Gid jeg brugte briller! Jeg mener det naturligvis ikke for alvor. Men en my af mig kan alligevel ikke lade være med at synes, at alle de andre børn på arbejdet, der har briller, ser så voksne, så kloge, så autoritære ud. Engang imellem kan jeg næsten føle mig som en kikset teenager ved siden af. Nå. Min tid skal nok komme. Præcis som med togskinnerne. Og indtil den gør, vil jeg istedet bare drømme lidt om pæne briller på samme måde, som jeg kan drømme om at have smukt krøllet hår, tyndere lår og blå øjne. 

Pt er det disse briller fra Karl Lagerfeld for Louis Nielsen (… hvem havde set den collab komme!?), som jeg synes er ret fine. Og dem kan én af jer vinde – vi udlodder nemlig et par her på Stylista. I kan deltage i konkurrencen lige HER. Og vi vil ikke gøre os til dommere over om man deltager, fordi man er en drømmer ligesom mig, eller fordi man faktisk har brug for brillerne 😉

 

 

Konkurrencen er sponsoreret af Louis Nielsen

 

 Kommentarer (5)
  • ÅH! Jeg har det på præcis samme måde. Jeg vil også have briller. NU! Jeg vil også se mega klog og voksen ud. 🙂

  • Haha hvor sjovt, jeg havde det på præcis samme måde med togskinnerne. Det var jo så voksent og sejt. Jeg bøjede sågar papirklips, som jeg “legede” bøjle med. Ha. Jeg fik dog “desværre” aldrig drømmen opfyldt 🙂

  • Hvor fedt, at der er andre, der har det som mig.
    Jeg behøver ikke briller men drømmer stadig om et par briller til at få mig til at voksen og intellektuel ud. Bilder mig selv ind, at jeg så ikke behøver at opføre mig voksent 😉
    Tak for en god blog!

  • Stor ros til din fine blog, jeg er tosset med din måde at skrive på, det er så godt! 🙂 kom bare til at tænke på det med ønske sig noget, som andre har, og jeg ville så meget ønske jeg havde på dit flotte lyse hår, som altid ser hammer flot ud 🙂
    God karma fra en med totalt Kirsten kedelig leverpostej farvet hår

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top