Du læser nu
DIY // ‘Marquis Letter’

DIY // ‘Marquis Letter’

DIY // 'Marquis Letter' I sidste uge brugte jeg en aften på at sidde og nørkle med det her – det er ikke så tit, at jeg har tid, til sådan at sidde og være kreativ, men det er virkelig rart, når jeg endelig sætter mig ned og lader hænderne arbejde, mens hjernen tager et hvil:) “K” står for “Kajen” og jeg drømmer om at dette fine marquis-K skal have en fin plads i den der reol, jeg endnu ikke har fundet – men altså; den kommer vel før eller siden. Lige nu går jeg og overvejer om man skulle bygge én selv, men nu må vi se:) Inspirationen til bogstavet havde jeg set på Pinterest, og det endte faktisk med at blive ret fint, så jeg tænkte, at I måske var nogle, der ville synes, at det er hyggeligt med en lille guide:) DIY // 'Marquis Letter'

Man skal bruge en lyskæde (fx disse fra IKEA), et papbogstav (fx herfra), en saks og lidt gennemsigtig tape – har man en hobbykniv, kan den også være til hjælp. DIY // 'Marquis Letter'

Start med at klippe ‘bagbeklædningen’ af bogstavet – det ser sværere ud end det er. Har man en hobbykniv, så kan det være lettere at skære den af. DIY // 'Marquis Letter'

Markér derefter hvor på bogstavet du vil have lysene til at sidde – husk at tænk over hvor mange lys der er på din kæde. På dem fra IKEA er der 10:) DIY // 'Marquis Letter'

Lav derefter huller i pappet med saksen – jeg startede lige med at prikke hul med en nål, så saksen ikke skøjtede rundt – men derefter er det bare ligeså forsigtigt at ‘bore’ hullet med saksen uden at trykke for hårdt, så den pludselig skrider igennem uden man kan styre det. DIY // 'Marquis Letter'

Sæt derefter lysene fast i bogstavet – hullerne kan godt flosse lidt fortil, men med lidt snilde kan man trykke det værste fnuller ned i hullerne igen, når lyset sidder som det skal. Når alle lysene er sat i, stoppes overskydende ledning også ind i bogstavet, som ‘lukkes’ ved at sætte bagbeklædningen fast med lidt gennemsigtig tape. Det vil sidde så ‘tæt’ at det næsten kan sidde af sig selv, men med lidt tape er man sikker på, at det ikke løber nogen steder:) 

 Kommentarer (4)
 • Det ser da noget så nydeligt ud. Hvis du lige pludselig får en god ide til reol, deler du den så ikke?
  Mangler nemlig også selv en reol, og i mangel på reoler, som er pæne (og, som er til at betale) overvejer jeg også at bygge en selv.
  Har bare ikke lige fundet inspirationen til, hvordan den skal se ud.

 • Hoooold nu kaje det ser sgu prof ud!!
  Det skal jeg prøve!

  God søndag

  – Mille

  whoslovinyoulove.blogspot.com

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top