Du læser nu
Postkort // Skiferie i Italien

Postkort // Skiferie i Italien

Postkort // Skiferie i Italien

Postkort // Skiferie i Italien

Postkort // Skiferie i Italien

Postkort // Skiferie i Italien

Et lille postkort fra Italien, hvor ski, ferie, mad, sne og ømme ben går op i en højere enhed og skaber perfekte rammer for total afslapning. Dagene er aktive, men dovne. Tempoet er højt, men langsomt. Det eneste der mangler er det gode vejr, men udsigterne lover, at det er lige om hjørnet. Dagen har budt på solidt snefald af den slags hvor store hvide fnug daler fra himlen og dækker alt til på ganske få minutter – enhver skiløb havner i et indre paradoks i den slags vejr. På den ene side er det en drøm at løbe i – bløde, lydløse og ubesværede sving. Ren cruise control. Omvendt koster det på sigtbarheden, farten og den scenic del af skiløbet. Og så er det unægteligt noget koldt og vådt. Mine kinder brænder, som følge af dagens frostbid og mine luffer kunne næsten vrides, da de blev hængt op på håndklædevarmeren. “Vi gir’ det bare et par timer, og hvis vejret fortsætter tager vi bare hjem igen og laver pandekager!”, sagde jeg overbevisende imorges, da vi vågnede indhyldet i sne og skyer. Jeg mente det faktisk. Men før jeg vidste af det, havde mine ski ledt os langt fra hjem. Muligvis assisteret af mit hovede, som blev eksalteret af de bløde sving, manglen på mennesker og den indre stemme som hujende mindede mig om at “så længe vi holder os nede blandt træer og kløfter, så er sigtbarheden fin!”. Jeg smurte min legekammerat med kaiserschmarnn, apfelschole, kys og rom fra lommelærken og før vi vidste af det var klokken fem, lifterne begyndt at lukke og i benene sad der mere end 30km. En vellykket dag, med andre ord. Og imorgen tager vi én til! 🙂

 Kommentarer (5)
  • Lækkert, Acie. Og det er nemlig lige sådan, det er. Hov, og så var man langt væk hjemmefra – midt i sne og sving og rarhed. Krydser fingre for solen. Smid evt. noget af sneen til Østrig – der mangler.

  • Wehuu! Jeg drager mod de østrigske alper på lørdag. Nu kan jeg da SLET ikke vente 🙂 Fortsat god tur!

  • You’re my kinda girl. 🙂 Det bliver bare ikke bedre. Er klar til at bestille igen med det samme, selvom jeg lige kom hjem derfra i lørdags.

  • HA FEDT, du har pakket det hele ind i pink. Skiferie ser ikke så dumt ud i pink edition…

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top