Du læser nu
Stylista.dk lancering // Gennem mine øjne

Stylista.dk lancering // Gennem mine øjne

Stylista.dk lancering // Gennem mine øjne

Nu havde jeg kun mulighed for at invitere 5×2 af jer (og var det hyggeligt at møde jer, der kom!!! Tusind tak!!!!! Tænk at én af jer var taget hele vejen fra Århus – jeg håber at I kom sikkert hjem igen og giver 10 highfives for spontaniteten.. I watch and learn!), så måske I andre vil synes det er sjovt med nogle billeder? Som nævnt var det en virkelig hyggelig og god aften – håndbajere, cocktails, chokolade-skildpadder fra Tom’s, søde mennesker, god musik, vaskeægte photobooth og masser af balloner:) Jeg var trukket i all grey og flade sko – hvilket fik mig til at blegne totalt ved siden af Cathrine, der dukkede op i all pink og Loubs; jeg er sikker på, at hendes tæer frøs af nede i skoene, så hun kunne rasle dem ud på stuegulvet, da hun kom hjem (… øffer jeg misundeligt).. 

Stylista.dk lancering // Gennem mine øjne

Stylista.dk lancering // Gennem mine øjne

Stylista.dk lancering // Gennem mine øjne

Stylista.dk lancering // Gennem mine øjne

Stylista.dk lancering // Gennem mine øjne

Stylista.dk lancering // Gennem mine øjne

 Kommentarer (7)
 • Hvor er i søde piger.
  Mange tak skal i have! Det VAR virkeligt en dejlig aften og kan kun opfordre jer til at gøre noget spontant en gang i mellem. Bare at glemme alt om forpligtelser og gammelt vasketøj der ligger og venter på at blive vasket. Det er det der gør livet lidt mere interessant 😉

 • Sikke en dejlig feedback at læse Sarah 🙂
  Det lyder til, at I alle havde en dejlig aften. Skønt 🙂

 • Hej Acie!
  Vil bare lige skrive tusinde tak for en kanon oplevelse og for muligheden for, at komme med selfølgelig! (det er mig fra Århus).
  Det var en helt uforglemmelig aften/nat, og selvom vi, optimistiske som vi var, stormede efter det sene nattog fra en random fest, et kvarter inden afgang, og ikke nåede det (mestendels fordi jeg tabte min handske og insisterede på at løbe godt 1 km tilbage efter den, for at måtte indse at det var håbløst at nå og atter måtte løbe endnu hurtigere tilbage mod stationen) og derfor måtte vente yderligere 2 en halv time, hyggede vi os gevaldigt. Vi endte med at gå ind på en karoke-bar med dans og glade dage og derefter sidde en time på MacD for at komme os ovenpå dagen og kigge i vores lækre goodie-bags. Vi var hjemme i god behold kl 06:00 i Århus og jeg sad troligt på min stol i skolen kl 12:30 dut!

  Det er MIG, der har “watched and learned” fra dig! Og givet mig mod på at være lidt mere spontan og inspireret mig til at se muligheder via alle de seje ting du oplever og skriver om.
  Så endnu en gang tak for en fantastisk aften! Ville ønske jeg ikke havde været for genert til at sige det face to face 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top