Du læser nu
Inspiration // Til tanker og ord…

Inspiration // Til tanker og ord…

Inspiration // Til tanker og ord...

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER 

Jeg elsker ord. Det ved I nok. Jeg elsker både at læse dem, men også at skrive dem. Og til hverdag slæber jeg således rundt på adskillige notesbøger – lige for tiden er det en stribet sag fra Søstrene Grene og en sort Moleskine. Jeg bruger dem til at skrive alt muligt ned i – idéer til blogindlæg, restauranter jeg gerne vil på, rejser jeg drømmer om, to-do’s… heck – jeg har endda en liste over hvad jeg har liggende i fryseren, så jeg ikke glemmer det:) Så ja… Jeg tænkte, at jeg ville dele lidt notesbog-inspiration. Jeg er næppe den eneste, der må skrive alt ned, for at huske det – og hvis ikke mine notater er samlet i en bog, så ender jeg med løse og ligegyldige lapper krøllet sammen i tasker og lommer. Så ja – her er nogle fiiine notesbøger jeg drømmer om at føje til samlingen. Især 1, 2 og 5 🙂

 Kommentarer (4)
  • Så fine bøger! Jeg burde købe mig nogle af dem, for jeg elsker også at skrive alt ned – to do’s på jobbet og “husk at ringe til farmor” og indkøbslister – men det ender altid rundt omkring på papirslapper på borde, i skuffer og i håndtasken….dårlig vane, I know. Så det her var et kærligt spark bagi, så jeg kan få samlet de vigtige ord i en fin notesbog eller 3.

  • Jeg burde virkelig opdatere min notesbogssamling. Jeg er nemlig også ret vild med lister og huskesedler. Har f.eks. skrevet op hvad der ligger på loftet og hvad der ligger i kælderen, så jeg ved hvor vores ting er. Haha. Og det burde da stå i en notesbog som nr. 2 og ikke i en eller anden gratis notesbog fra et random firma…

  • Årh, et super skønt indlæg!
    Jeg er også KÆMPE fan af notesbøger. Har selv to, hvoraf den ene er meget dagbogs-agtig med de dybe tanker og eftertænksomheder i hverdagen, mens den anden er fyldt med smukke citater og hurtige ord. Og derudover er de selvfølgelig begge plastret til med finurlige tegninger og magasin-udklip 🙂

    https://nannasays.dk/

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top