Du læser nu
Restaurant Kul // Weekendtip

Restaurant Kul // Weekendtip

Restaurant Kul // Weekendtip

Tilbage i November var jeg på Restaurant Kul i Kødbyen – med en masse rare mennesker; nogle gastromænd, sunde-Sofie, Fine-Stine, Anne, Emilie og Emily. Og jeg, der elsker dinnerparties og til hver en tid ville vælge sådan ét fremfor any night on the town, har levet højt længe på den oplevelse. For der er få ting, der i min bog, er bedre end kombinationen af god mad og godt selskab. Og jeg har længe gået og funderet over, hvordan jeg skulle gribe mine ord om “Kul” an – for jeg er ingen ekspert. Måske var jeg den til middagen, der var dårligst ekvippet til overhovedet at ytre min mening i noget, der bare tilnærmelsesvist minder om et offentligt forum. Men. Når det er sagt, så kan jeg ikke løbe fra mit indre madøre. Og måske er jeg ikke ekspert – men smagsløg har jeg dog. Og interessen og passionen ligeså. Så jeg tør godt. Og for mig var Kul en rigtig god oplevelse – konceptet ligger næsten i navnet; maden grilles langt henad vejen. Men det betyder ikke, at det er her man går hen og bestiller en stor steak – på vores menu var der østers, der var lam og gode desserter. Blandt andet. Bag de store grills står Michelin-kokke og “med Restaurant Kul har Kødbyen i København fået et nyt sprudlende køkken med internationalt vingefang i enkle, men smarte omgivelser med hjerterum”, som Ole Troelsø skrev i den anmeldelse fra Børsen, som I kan se på billederne ovenfor – jeg faldt over den et par dage efter jeg selv havde været afsted og tænkte, at dén om ikke andet kunne validere min anbefaling. Så ja. Hvis I mangler et restauranttip til weekenden, så overvej lige Restaurant Kul:) Restaurant Kul // Weekendtip

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top