Skiferie i italien // dinner date – ACIE
Dagens outfit // Peak Performance

Skiferie i italien // dinner date

Skiferie i italien // dinner date

Skiferie i italien // dinner date

Skiferie i italien // dinner date

Skiferie i italien // dinner date

Skiferie i italien // dinner date

Vi bor faktisk i lejlighed her i Italien – mest fordi vi godt kan lide at spise morgenmad i fred og ro. Men også fordi, det er hyggeligt at have mulighed for at lave mad i ny og næ – og på én eller anden måde bliver det også ekstra hyggeligt at gå ud og spise, når man jo faktisk ikke skal. So far har spist lige meget ude og hjemme og forleden var altså én af de aftener vi spiste ude. Jeg var – for en gangs skyld – hoppet ud af skitøjet og havde istedet iført mig nederdel, cashmerestrik og moonboots. Stadig ret skiferie-agtigt;) Mine moonboots nåede lige akkurat, at ankomme dagen inden vi tog afsted og jeg har levet i dem siden. Pure genious. Som at have store dyner på fødderne;)

3 kommentarer

 • Emilie

  Hvor er du bare fin! 🙂

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MetteStraa

  Jeg tror du er den eneste der forbliver en hapser i moonboots og pels! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lauragraens@gmail.com_1

  Sidste sætning solgte mig til moonboots. Jeg er ikke glad for det, og jeg tror også jeg prøver at undgå at stikke fødderne i dem, for ikke at overgive mig til dem, for udseendesmæssigt er jeg ikke heeelt overbevist. Men det begynder at hjælpe på det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit // Peak Performance