Du læser nu
Skiferie i italien // dinner date

Skiferie i italien // dinner date

Skiferie i italien // dinner date

Skiferie i italien // dinner date

Skiferie i italien // dinner date

Skiferie i italien // dinner date

Skiferie i italien // dinner date

Vi bor faktisk i lejlighed her i Italien – mest fordi vi godt kan lide at spise morgenmad i fred og ro. Men også fordi, det er hyggeligt at have mulighed for at lave mad i ny og næ – og på én eller anden måde bliver det også ekstra hyggeligt at gå ud og spise, når man jo faktisk ikke skal. So far har spist lige meget ude og hjemme og forleden var altså én af de aftener vi spiste ude. Jeg var – for en gangs skyld – hoppet ud af skitøjet og havde istedet iført mig nederdel, cashmerestrik og moonboots. Stadig ret skiferie-agtigt;) Mine moonboots nåede lige akkurat, at ankomme dagen inden vi tog afsted og jeg har levet i dem siden. Pure genious. Som at have store dyner på fødderne;)

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top