Du læser nu
Postkort // Den perfekte skidag

Postkort // Den perfekte skidag

Postkort // Den perfekte skidag

Postkort // Den perfekte skidag

Postkort // Den perfekte skidag

Postkort // Den perfekte skidag

 Postkort // Den perfekte skidag

Postkort // Den perfekte skidag

Endelig kom det! Det gode vejr, altså… Efter flere dage med snestorm, tåge, regn, dårlig sigtbarhed og alt for lidt fart under skiene, fik de endelig frit løb forleden. Der blev drukket øl i en solstol i sneen, spist caprese og lasagne i solen til frokost og sat nye fartrekorder og længde-rekorder på pisten. Én af de der dage, man næsten ånder og lever for som skiløber. Én af dem, der gør alle de våde hansker, frysene tæer og langsomme dage det hele værd. Ah ja. Ovenpå sådan en dag, er jeg virkelig glad for, at der kommer en hel skiferie til lidt senere på sæsonen igen:) 

 Kommentarer (9)
  • Årh manner. Hvor jeg dog savner skiferie. Har ikke været på skiferie siden jeg var barn. Min mand har aldrig (!) stået på ski – jeg må have mand og børn afsted en dag <3

  • Det var virkelig også skønt! Og jeps, det gør jeg. Det er nogle gamle planker efterhånden, men manner hvor er jeg glad for dem. De kører super godt – hvad er du ude i these days?

  • Thanks Karolina! 🙂 I’m glad you found your way here btw – I’ve missed your comments, but figured you didn’t know where to find me any more! xx

  • Det ser jo fantastisk ud!! Jeg har faktisk aldrig været på skiferie, men med sådan en udsigt og sådan et vejr, så er det jo lidt en fejl. Indtil videre nøjes jeg lige med dine billeder 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top