Du læser nu
Home sweet home

Home sweet home

Home sweet home Home sweet home Home sweet home Home sweet home

Kl 01:07 trillede bilen ind på sin parkeringsplads på Kajen. Vi kørte ud af p-kælderen i Italien kl 08:26 igår formiddags og var hårdt ramt af køer indtil lidt nord for München. Altid tarveligt, når de første 380km tager 6 timer. Men men. Hjem kom vi og all in all var det nu en ret smertefri tur. Og efter en god nats søvn er det tradition (fra jeg var helt lille…) at morgenen efter hjemkomst byder på morgenmad fra bageren. Hvedebarometret har fået sig én over nakken og jeg (og mine hænder… bevares.. hvis ikke de når at falde af inden) ser frem til at de-toxe lidt i den kommende uge;) Men det hører sig til – og formiddagen spenderes på langs på sofaen. Vinter-OL i fjerneren, kaffe i koppen og lammeuld på fødderne. De er nye – mine hjemmesko altså. Og jeg ELSKER dem. Jeg ved godt at de på alle mulige måder er drøn kiksede, men mand hvor er jeg ligeglad. Varme, bløde fødder. Lette at hoppe i. Og med gummisåler, der godt kan klare en tur ud på altanen. Ned i bilen (hvor jeg altid glemmer min telefon, min pung eller mig selv..). Eller i kælderen. Lammeulds-love. I kan finde dem her (adlink). 

 Kommentarer (4)
 • Super lækre futter!
  Du skal prøve ugg-luffer, her taler vi kræs til hænderne og de er tæske varme!!:)

  Velkommen hjem!

  /Mille

  whoslovinyoulove.blogspot.com

 • Det lyder bare som en god start på den sidste feriedag efter en lang lang køretur. Håber I havde den bedste ferie. Og de der varme futter ser dejlige ud – hvis bare prisen ikke var såå forfærdelig ja så havde jeg hapset dem 🙂 Ejer intet blodomløb i ben, så de er altid virkelig ISkolde 😀

 • Nu har jeg altså grublet længe nok, uden at ville snage… Søde Acie, er det fødderne på din fyr jeg spotter eller er du single?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top