Du læser nu
Outfit // Kenzo sweatshirt & pink frakke

Outfit // Kenzo sweatshirt & pink frakke

Outfit // Kenzo sweatshirt & pink frakke

Outfit // Kenzo sweatshirt & pink frakke

Outfit // Kenzo sweatshirt & pink frakke

Adlinks: Slip-ons – ZARA (gamle, men lignende HER) // pencilskirt – H&M // sweatshirt – Kenzo // frakke – River Island // taske – LeoWulff

Som jeg nåede at fortælle inden jeg tog på ferie, så lå jeg en søvnløs nat, og blev overmandet af den lyserøde frakke. Det kan ske, for selv den bedste. Alle ved, at insomni er så tæt man som raskt menneske kan komme på regulær psykose og/eller sindssyge. Nå. Men den nåede naturligvis ikke at komme før jeg tog afsted (og nogen ville måske have advokeret for at jeg i forvejen havde rigeligt med jakker med), men lå heldigvis og ventede på mit skrivebord, da jeg landede på kontoret imorges. Jeg har været ret skeptisk, men jeg er allerede blevet enormt glad for den. Ikke mindst fordi den er lidt tyndere i det og derfor vil kunne bruges et godt stykke inde i foråret også. Lige den jeg har købt er fra River Island, men der er desværre ikke så mange størrelser tilbage – I kan finde nogle alternativer i forskellige prisklasser nedenfor:)

 

adlinks

 Kommentarer (10)
 • Pink has no age, Cecilie. Pink has no age. 😉

  Iøvrigt fedt at være “damen i den lyserøde frakke”….

 • Jeg var i lang tid “Damen i den lyserøde frakke”. Det fungerer – som du også så fint viser – bedre end man lige antager. Tror dog jeg selv er blevet for gammel til lyserøde frakker, men måske man alligevel skulle give det et try

 • Hej Sara!

  Åh, hvor er du sød – tusind tusind tak for din fine kommentar. Det er den slags, der driver værket. Virkelig. Så TAK!

  KH

 • Hej Christine,
  Jeg er vild med din stil og bloggen generelt, og jeg vil gerne sige tak for al din inspiration 🙂
  Jeg har nu været trofast følger af din blog i en god rum tid, men jeg aldrig lige fået taget mig sammen til rent faktisk at skrive en kommentar på bloggen, så den kommer her:
  Hold nu OP hvor er du lexi i lyserød!
  Jeg kan altid blev helt paf over hvor lækkert alting ser ud på dig, og lyserød er ingen undtagelse!

  så ja, bum, og tak 🙂

 • Jeg kan MEGET bedre li’ den her farve på frakken (og snittet for den sags skyld) end den fra Ganni. Den her larmer ikke for meget og passer virkelig godt sammen med grå. SÅ fint!

 • Lyserøde frakker er normalt ikke mig men du får det jo til at se legende let ud. Smukt, smukt!

 • Den frakke er simpelthen så fin i farven 🙂 Overvejer stærkt en i samme farve til at gå foråret i møde med.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top