Du læser nu
Zara Criss cross high heeled sandal & Valentines Day

Zara Criss cross high heeled sandal & Valentines Day

Zara Criss cross high heeled sandal & Valentines Day

Det er Valentines Day på fredag. Det har de fleste af jer nok noteret:) For min del betyder det date night på Salon39, burgere og cocktails. Og i den anledning har jeg altså nappet disse (det er jo faktisk det dummeste man kan gøre – altså shoppe decideret til anledninger… will I ever learn?!) fra Zara. Deres ‘Criss Cross High Heeled Sandal‘. Jeg havde egentlig lovet mig selv, at nu var det slut med at købe mange billige sko – istedet ville jeg købe få dyre. Præcis som jeg gør det med tasker. Kvalitet fremfor kvantitet……………. And then reality happened. Nuvel. Med hjem røg de altså. Tilgengæld har jeg så indført ‘1 in, 1 out’-princippet og har derfor smidt de der mægtigt pæne nude pumps jeg købte i December på shoppen – find dem her🙂

Og tilbage til Zara-sandalerne – de sidder godt på foden og jeg har savlet over dem adskillige gange, så i søndags knækkede jeg altså. Nu er spørgsmålet så bare, hvad jeg derudover skal have på. I’ll keep you posted:)

 Zara Criss cross high heeled sandal & Valentines Day

 Kommentarer (5)
  • Hmm.. Meget normale – jeg svinger mellem 39 og 40; er 39 i Isabel Marant, Acne og H&M, men har også flere par sko i str. 40 – disse er i 40, men primært fordi jeg har høj vrist 🙂

  • Haha – jeg laver næsten ikke andet end at gå rundt og knække 😉 Og hvad angår V-Day, så kunne jeg forestille mig, at jeg næsten helst vil holde den privat (godt nok ikke lige noget jeg har tænkt over…) – men mon ikke jeg sniger et billede eller to på Instagram (@acieagurk) ? 😉

  • Når noeget er SÅ fint, må man gerne knække…(det bliver jeg i hvert fald ved med at fortælle mig selv…) Skal bare lige høre dig, om de er store eller små i størrelsen?

  • Dejligt at se at du kan knække som os andre 😉 Gode intentioner har jeg også nok af, men hvor ofte holder de egentlig? Det kan tælles på én hånd, kan jeg sige dig… Du må endelig lægger lidt billeder op af din Valentinsaften, der er nu ikke noget der kan få mig i godt humør som Valentinsdag 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top