Du læser nu
Inspiration // Slip-ons til foråret

Inspiration // Slip-ons til foråret

Inspiration // Slip-ons til foråret

Jeg fik i løbet af sidste år hapset to par slip-ons; det her par og det her par. Jeg er mægtigt glad for begge par – en super anvendelig flad hverdagssko. Dem kan man altså ikke få for mange af:) Til foråret fortsætter tendensen og der er flere pæne modeller out there. Selv er jeg ret vild med de grå fra Notabene (nr. 3), men de er desværre ikke tilbage i min størrelse. De sorte fra River Island (nr. 7) minder iøvrigt utroligt meget om de populære Zara-ponysko fra i sommer. Og de lyseblå/grå fra Wonhundred er altså også virkeligt fine

 Kommentarer (6)
  • Av ja – det havde jeg slet ikke set! Kunne være man skulle forbi en af butikkerne og lure lidt på kvaliteten:)

  • Phew….det var vel nok godt, jeg nåede at klikke de to sidste par hjem i går, inden du lagde dette op. Ellers havde jeg måske risikeret, at de var væk? 😉

  • Jeg er så træt af, at jeg ikke nåede at få de fine leo slip-ons fra H&M som du har. Håber sådan de kommer igen 🙂
    Moss Copenhagen har også lige fået en masse fine modeller 🙂

  • nr. 4 er specielt fin 🙂 Har netop klikket et par hjem fra H&M, som jeg glæder mig til at modtage!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top