Du læser nu
Outfit // Kviltet sweatshirt & pink frakke

Outfit // Kviltet sweatshirt & pink frakke

Outfit // Kviltet sweatshirt & pink frakke

Sko – Isabel Marant // Jeans – Vero Moda Wonder // Sweatshirt – H&M // Frakke – River Island // Solbriller – købt i Singapore (lignende HER) // Taske – LeoWulff

 

Ah – doven lørdag oven på den første arbejdsuge efter ferien. Weekenden startede med Valentines-middag og cocktails (… mange cocktails) på Salon39 med ham jeg bedst kan lide. Væltede mætte, glade, trætte og lidt tipsy hjem i en taxa inden elleve – faldt i søvn med et brag og vågnede midt på formiddagen. Morgenmad på sofaen, hjerter af bacon og vinter-OL i fjernsynet. Få ting kan slå den slags. Lørdagen er derudover praktisk – indløb af gummistøvler str 26 (tænk som tiden går – mit lille hjerte fylder 3 imorgen), rengøring og andre praktiske sysler. Måske et par overspringshandlinger også får klemt sig ind i programmet, hvis jeg kender mig selv ret;) Outfit // Kviltet sweatshirt & pink frakke Outfit // Kviltet sweatshirt & pink frakke

Indlægget indeholder adlinks

 Kommentarer (10)
  • Hehe – ja, jeg er også klar til forår snart.. Nu er vi midt i februar, så det kan kun gå for langsomt! 😉

  • Haha – jeg kan godt se hvad du mener;) Men man er jo så frygtelig chic, når man ikke tager frakken ordenligt på ik’å Laura.. Tsk tsk. 😉

  • Tusind tak – jeg er super glad for den. En kollega havde den på, og jeg måtte spørge hende hvor den var fra, så jeg selv kunne nappe den. Det er farligt at have et job i en industri, hvor alle ens kolleger er top-tjekkede 😉

  • Ha, jeg kunne slet ikke finde dine arme på det første! Muligvis er jeg høj på sukker efter masser af kage til fødselsdag, så det er nok slet ikke så sjovt, men jeg morede mig nu alligevel en smule 😉 Ha en god lørdag aften! Det lyder som en perfekt måde at holde weekend på – tilpas praktisk så man er klar til næste uge, og tilpas afslappet så man er ladet op til næste uge 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top