Du læser nu
DIY // Super simpel kasse på hjul

DIY // Super simpel kasse på hjul

DIY // Super simpel kasse på hjul For noget tid siden fik tilsendt et utrolig flot pressekit i forbindelse lanceringen af Carlsberg Nordic (en ny øl med kun 0.5% alkohol – mere herom en anden dag, for den er ikke dum:) ). Det hele ankom i en smuk trækasse, og jeg synes det var synd bare at smide den ud. Jeg har set lignende kasser i Søstrene Grene, men man også være heldig at finde nogle på loppemarkeder eller den Blå Avis:) Fra et andet projekt (… reol-projektet som for evigt hjemsøger mig. Suk) havde jeg nogle hjul liggende (disse – men disse, som er marginalt mindre havde måske i virkeligheden været endnu bedre egnet. De har også et bredt udvalg af den slags i fx Silvan)… Og så huskede jeg, at jeg på et tidspunkt havde set CharlotteD (FlotteLotte – hende husker nogle af jer nok endnu) havde lavet et lignende projekt, som jeg tænkte ville være oplagt at kopiere. Og det tog ikke mange øjeblikke at skrue hjulene på, så jeg nu har en smuk og funktionel magasinholder. Man behøver jo ikke bruge den til magasiner – jeg overvejede også om den skulle bo i køkkenet, hvor den er oplagt til genbrugsglas eller pantflasker:) DIY // Super simpel kasse på hjul

DIY // Super simpel kasse på hjul

 Kommentarer (20)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top