Du læser nu
Inspiration // Isabel Marant x H&M boots

Inspiration // Isabel Marant x H&M boots

Inspiration // Isabel Marant x H&M boots

Inspiration // Isabel Marant x H&M boots  

Inspiration // Isabel Marant x H&M boots

Inspiration // Isabel Marant x H&M boots

Inspiration // Isabel Marant x H&M boots

Pictures HERE, HERE and HERE 

I en eller anden form for hjerneblødning, kom jeg til at glemme at gå med mine Isabel Marant for H&M-støvler… Det var som om inspirationen ikke rigtigt rakte til mere end jeans og en sweatshirt sammen med dem. Og well. Det kedede mig hurtigt. Men det er der jo heldigvis råd for, og en hurtig søgning gav momentant afkast – idag bliver de således stylet som på billede 1. Omend med sorte strømper til:) Det er iøvrigt et af mine bedste tip – har man noget i skabet, som man egentlig stadig er rigtig glad for, men som aldrig rigtigt ryger på; well, så forsøg at finde ny inspiration hos andre, der har noget lignende. Det hjælper altid mig:)

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top