Du læser nu
Tip // Fine notesbøger på budget

Tip // Fine notesbøger på budget

Tip // Fine notesbøger på budget

Tip // Fine notesbøger på budget

Jeg skrev for et par uger siden om min kærlighed til ord… og den hamstring af små notesbøger den kærlighed har affødt.. Jeg elsker små notesbøger – til det vigtige, til det ligegyldige, til det konkrete, til det diffuse. Og forleden fandt jeg altså nogle flere fine til samlingen – jeg skal nok få dem fyldt ud med tiden, så det gør ikke noget, at jeg efterhånden har et ret solidt lager. De her kommer fra Søstrene Grene og koster 12,48kr per styk. Det er jo til at overse, så jeg nappede alle tre stykker. Jeg har fundet disse i Søstrene Grene ude i Waterfront i Hellerup, men mon ikke de fåes over det meste af landet?

 Kommentarer (15)
 • Ovra, det lyder også pænt!! Jeg må forbi en anden Søstrene Grene og se om de tilfældigvis har nogle af de andre versioner.

 • Åh – jeg elsker hardback notesbøger. De andre bliver hurtigt så slidte, synes jeg:) Og ja! Afsted med dig!

 • Haha – hvis ikke du bruger dem, så skal du hellere lade dem blive i butikken til os der gør 😉 😉

 • Hej Acie 😀

  Jeg har det præcis på samme måde. jeg har en million notesbøger og udfylder dem med alt mulig mærkeligt og en helvedes masse post-its i alle farver. 🙂 Marmor-bogen er så smuk! Hvilken søstrene grene går du i? synes altid den på strøget er fuldstændig rippet for goodies, når jeg er derinde.

 • Hvad skulle pastelfarvede hjerter dog gøre uden Søstrene grene? Jeg er ihvertfald også fan! 😀

 • Jamen de er ikke til at stå for. Jeg flåede også et par i kurven forleden, blandt andre den marmorfarvede, som lige nu slår sine folder som stilleben med en lille lyngbyvase ovenpå. Så er det næsten som at have den dyre marmorbakke fra Hay (men også kun næsten).

 • De er virkelig så fine. I Aalborg har de lidt flere versioner – jeg har i hvert fald købt en hvid med guldstjerner og den fineste lyserøde med guldstreger på. Dog overvejer jeg lige, om jeg ikke også bliver nødt til at have dem, du har købt. Man skal vel aldrig gå ned på notesbøger? 🙂

 • Eeeej, de er jo så fine! Jeg er normalt mere til paperback notesbøger fremfor hardback, men når motivet er så fint, pastelfarvet som det her, så kan jeg næsten ikke la være. Jeg må i Søstrene Grene snart!

 • Har netop også lige købt dem, kunne simpelthen ikke vælge hvilken jeg ville ha, så alle 3 røg med hjem. Så fine!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top