Du læser nu
Agurkeliv i fotoglimt

Agurkeliv i fotoglimt

Hov… Jeg faldt lige i et hul igår – forklaringen er den samme som altid. Life happened. Så min blogfri dag igår kan nu tjene som en undskyldning for at vise nogle glimt fra, netop, mit liv. De af jer der følger med på instagram (@acieagurk) har nok set de fleste af billederne før – men ikke dem alle:) Og jeg synes nu også, at det er hyggeligt, at se dem samlet fremfor i et flow der opdateres mere eller mindre jævnt. Så ja – her er et par glimt fra agurkelivet.

Agurkeliv i fotoglimt

Jeg har spist mange vafler af den slags der er uden hvede – de redder mine weekender og tager toppen af de værste kage/bagerbrøds-cravings. Haps. Måske jeg burde dele en opskrift?

Agurkeliv i fotoglimt

Og så har jeg gået meget i lyserød frakke.. Den var nu et godt køb, selvom jeg lige skulle overvinde mig selv lidt. 

Agurkeliv i fotoglimt

I mit soveværelser bor den her sag. Den flytter lidt rundt alt efter funktion og humør, men jeg er meget glad for den – og har købt den her.

Agurkeliv i fotoglimt

… og så fik jeg endelig taget mig sammen til at få bestilt nye visitkort – den slags skal jo til, når man sådan skifter det digitale hjem ud med et nyt.

Agurkeliv i fotoglimt

Jeg drømmer stadig om de fantastiske pizzaer jeg ondulerede i Italien – mhmmm… Det er det værste ved det der hvede-problem jeg har; tænk at man skal undvære pizzaer! Og nej – blomkålsvarianten er virkelig not the same thing.

Agurkeliv i fotoglimt

Jeg tæller dagene til påskeferien, hvor jeg sammen med alle dem jeg bedst kan lide, skal på tur i Alperne – spise raclette, heppe på Pix-on-skies, gå ture med Nix i vognen, holde Skjorten i hånden, køre om kap med min bedste legekammerat og skåle i rødvin med los parentals; lyder det ikke bare som et vindende ferie-koncept? Jeg glæder mig!

Agurkeliv i fotoglimt

Og så skal jeg rende rundt og se ud som jeg gjorde i uge 6 – A-frames, hjelmhår og ét stort smøret smil… Min vigtigste accessory når jeg er på ski;)

Agurkeliv i fotoglimt

På Valentines Day havde jeg krøllet håret og taget mine højeste hæle, en LBD og mest forelskede øjne på… den gik – needless to say – rent hjem.

Agurkeliv i fotoglimt

Og jeg kørte det (lidt kvalme koncept, som Valentines jo er) ned med byens måske bedste burger og adskillige cocktails på Salon39. Det er ikke sidste gang, at jeg har været der forbi:)

 Agurkeliv i fotoglimt

Og hallo, man er en heldig agurk, når der pludselig lander sådan et par pæne pumps på ens skrivebord… Jeg elsker pumps, det ved I, og snart har jeg en samling der strækker sig over alle regnbuens farver. Disse vil jeg bruge med alt fra jeans til små sorte kjoler:)

Agurkeliv i fotoglimt

 Og før det hele nu bliver for lyserødt, så gik jeg helt i grå forleden…. Fandt ny inspiration til styling af Isabel Marant pour H&M-støvlerne og hoppede i nederdel og sweatshirt. Lige borderline i forhold til hvad mit kontor-liv kan klare men ok – en gang imellem må man skaje lidt ud;)Agurkeliv i fotoglimt

Til dining week var jeg i Zoologisk Have – så dyrene efter lukketid og sluttede af med 3 retters lækker mad… Mange giraf-jokes lå på tungen, men jeg vil spare jer for dem her;)

Agurkeliv i fotoglimt

Og så har jeg været til tandlæge… Hos tandlægerne i Studiestræde, hvor Jesper holder til – jeg har gang i et tandprojekt, som I nok skal høre mere om senere hen…. Men noget af det mest tankevækkende, som Jesper gjorde mig opmærksom på, er at man skal huske at svinge forbi tandlægen, når man fx holder op med at spise hvede (det’ mig…). Eller iøvrigt skifter kost – og det er der jo mange af os, der typisk gørher i starten af året;) For skift i (mad)vaner kan betyde skift i bakterieflora og/eller deres vækstbetingelser – og så kan man risikere pludselig at få huller, selvom man børster præcis som man plejer. Jeg har aldrig tænkt over at mindre hvidt brød og pasta kunne koste et hul i tænderne….

 Kommentarer (18)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top