Du læser nu
En status// oppe fra og ned

En status// oppe fra og ned

En status// oppe fra og ned

 

Nå Agurk – det er noget tid siden, vi sidst snakkede sammen.. noget nyt? Nja njo – det er vel et definitionsspørgsmål.. Jeg har været på ferie i mellemtiden, er blevet bilejer og har gået virkelig meget i lyserødt – det er vist det primære.

Nå jamen det lyder jo meget godt – hvad kører du så rundt i nu? Jeg har købt en lille Ford Ka og blev noget overrasket over at man betaler den slags med dankort, som var det en liter mælk i Netto. Kan jeg få 100kr over?! 😉

Tillykke med den! Hvad skal der ske i weekenden så? Vi er 4 vennepar, der skal i sommerhus, drikke rødvin og spise god mad i Vestjylland – det bliver skønt!

Og kan vi lige få et højdepunkt fra den forgange uge? Det kan I tro – igår aftes deltog jeg for once i et event; Gina Tricot havde inviteret 8 af mine favoritdamer til burgere&håndbajere og vi grinede, poserede foran kameraet, prøvede jeans og fik favoritten med hjem. Jeg havde en virkelig hyggelig og god aften, og tog det par jeg har på på billedet ovenfor med hjem – da først de kom på, så tog jeg dem ikke af igen; de gamle røg med hjem i en pose;) Jeans-optur. Jeg tog nogle billeder, som jeg vil forsøge at få lagt op i løbet af næste uge. Jeg arbejder ikke så hurtigt ved I nok;)

Det lyder da herligt! Heldige dig! Er der ellers noget du gerne vil fortælle her på falderebet? Ja, jeg er faktisk helt vildt heldig og gør alt hvad jeg kan for at huske at være taknemmelig:) Så derfor skal I også have en fredags-tak for jeres altid søde og hyggelige tilstedeværelse her på acie.dk.. Og så håber jeg, at I får en rigtig god weekend – hvis jeg er lidt stille ved I hvorfor:) Og slutteligt – hvis I selv har et spørgsmål I har lyst til at stille, så er kommentarsporet frit og åbent:)

 Kommentarer (11)
  • Det må da være den bedste måde at blive interviewet på… af sig selv… ingen uventede spørgsmål og man har altid et svar klar haha 😀

    <3

  • Hyggelig måde at lave indlægget på – lyder som om du har en hyggelig sommerhustur i sigte 🙂

  • Det lyder bestemt ikke som nogen dårlig uge! Tillykke med bilen har du jo selv sagt, så det er vel overflødigt 😉 Rigtig god sommerhus tur – det lyder bestemt ikke som den dårligste måde at spendere sin weekend på.

  • God weekenden tilbage! Jeg har faktisk altid tænkt over hvordan man betalte for en bil, og det overrasker mig også at det er med dankort. Verden er et spøjst sted – men af alle steder i verden, så er Vestjylland da ikke et helt dumt sted at tilbringe weekenden 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top