Du læser nu
Pænt og pink // smag er smuk

Pænt og pink // smag er smuk

acie-blog-lakerol-pumps-pink.jpg

Jeg kan godt lide lyserød. Det har de fleste af jer luret. I øjeblikket lever jeg i min lyserøde frakke. Og fylder mit hjem med lyserøde dimser og dutter. Lidt kvalmt egentlig – taget min alder i betragtning altså. Men den har altid hængt ved. På billeder fra min barndom er jeg iklædt lyserødt (fra top til tå) på 9 ud af 10. Min mor påstår hårdnakket at hun intet havde at gøre med det – at det pink cirkus var all me. I senere år har nuancen været over i det fersken, det abrikos. Lige for tiden er den mere pastel. Det svinger lidt – men essensen er altid den samme. Og for tiden går jeg ovenikøbet rundt og tygger på Läkerols nye lyserøde smagsvariant – ud over at pakken har den fineste farve, så smager de også godt. Lidt af fersken, hvis I spørger mig;) I virkeligheden hedder de Raspberry Lemongrass og i forbindelse med lanceringen har Läkerol fået 3 af landets dygtigste up&coming fotografer til at fortolke smagsvarianten i stills og video, ud fra devicen at “smag er smuk”… Den første video er lagt op, og her kan I møde Marie Louise Munkegaard, som jeg deler fortid med. Fra gamle gamle dage. Vi har nemlig gået i både folkeskole og på gymnasiet sammen – og jeg kan afsløre, at det ikke var de kreative erhverv, der blev promotet hårdest på vores nordsjællandske privatskole, så jeg synes hun er ekstra sej – at turde gå sin egen vej! I kan møde hende lige her – jeg tror I vil synes, at hun er ligeså cool, som jeg gør:)

 

Indlægget er udgivet i samarbejde med Läkerol Danmark

 Kommentarer (2)
  • Også mig, da jeg fyldte 25 i fredags, gav jeg mig selv et par rosa adidassneakers ( https://www.otto.de/p/adidas-originals-sl72-sneaker-damen-418067951/#variationId=418067958 seriøst Acie, tjek de sneakers ud! ) og fik en pink plakat og et rosaguld ur i gave. Det stopper aldrig, og det behøver det heller ikke for min skyld! 🙂

    Dog var jeg som barn mere drengepige, var vild med blå og gul, og klatrede i træer og havde kort hår. Men da alle de andre stoppede med lyserød, startede jeg 🙂

  • Jeg har det fuldstændig på samme måde med lyserød, jeg er vild med det i alle afskygninger og nuancer, til både påklædning, bolig sager, slik, make up og alt andet. Jeg tror heller aldrig at jeg vokser fra det – nu er jeg trods alt fyldt 30 (!) og min trang til den fine farve er ikke aftaget det mindste!
    /Sabrina

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top