Du læser nu
5 Februar-favoritter

5 Februar-favoritter

I hører altid om de sko jeg ønsker mig, om den taske jeg craver og andre sager, som kan få min puls til at sige og mit hjerte til at banke – men her får I altså 5 februar-favoritter, som bare gør mig glad i hverdagen. Eller. Letter livet, ihvertfald. Små der ting, der bringer glæde:)

5 Februar-favoritter

1. Mit nye kobber-farvede termokrus/togo-krus fra Stelton redder mine morgener – og alt glider lidt lettere (også mandag morgen), når kaffen i koppen er varm og pakket ind i noget pænt. Togo-kopperne kan I finde hos Stelton HER.5 Februar-favoritter

2. En fin plakat med kobber-print venter på at blive hængt op – i øjeblikket ligger den til udfladning på spisebordet og jeg smiler dagligt af Piet Heins finurlige ord. “Pyskologisk Husråd” hedder min og I kan finde den og de andre Gruk lige her.

5 Februar-favoritter

3. Min hvide sodastreamer fylder mine hverdage med bobler og lader mine arme slippe for hjemslæb af adskillige liter danskvand. Jeg er afhængig af danskvand og kan næsten ikke leve uden – og før jeg havde bil var det næsten en luksusvare, der ikke blev købt særlig ofte, fordi jeg ikke orkede at slæbe de tunge flasker hjem. Jeg burde bare have købt den Sodastreamer noget før 🙂

5 Februar-favoritter

4. Efter 4 års tro blogtjeneste er min gamle HP-computer blevet skiftet ud til fordel for en Macbook Pro – og jeg elsker den allerede. Jeg skal stadig lige lære at navigere rundt (.. har jo alle dage haft PC), men retina-skærmen gør det det hele værd. Hvilken skarphed:) 5 Februar-favoritter

5. Min bil. It had to come;) Jeg nyder at starte dagene med Beyoncé i anlægget, kaffe i termokoppen og mit eget tempo til job. Ingen stress for at nå bussen, ingen aflyste tog og ingen asen&masen for overhovedet at kunne komme ind i toget om aftenen. Jeg nyder friheden og fleksibiliteten – prøver nye træningsformer af i centre uden for cykelafstand, rydder ud i kælderen og møder tidligt i forsøg på at nå de sidste par stråler dagslys efter fyraften. Det er fantastisk!

 Kommentarer (5)
  • Det er skønt at se, jeg ikke er den eneste københavner, der ikke nyder offentlig transport og cykelture. Åh og skræk rædsel, det er den dårligste start på min dag. En proppet kaotisk cykelsti eller en fyldt a-bus, hvor man er nødt til at stå op hele vejen, æv.
    Jeg drømmer så meget om at eje en lille bil, hvor jeg kan trække vejret – og netop starte dagen i meget eget tempo. Og ikke noget med at skulle skifte bus og metro. ahhh.

  • Ugens gruk vækker en masse gode minder fra en tid i folkeren, hvor vi hver uge smagte på ugens gruk. Jo, det var gode tider 🙂

  • Sikke nogle fantastiske favoritter, Ace! 🙂
    Jeg er med på kobber, termokrus, MacPro’er og egen bil med B på radioen <3 😉

  • Nu skriver du at din piet hein har kobberprint. Det kan jeg ikke lige finde på netshoppen. Vil du smide et link? Den er nemlig så fin.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top