Du læser nu
Opskrift // Hverdags-kylling med feta og pesto

Opskrift // Hverdags-kylling med feta og pesto

Opskrift // Hverdags-kylling med feta og pesto Jeg tog til Oslo i tirsdags og landede igen på Kajen igår aftes. Skjorten nappede en anden europæisk hovedstad og vi kunne vinke til hinanden fra hver sin gate. Næsten ihvertfald. Og de dage, der er så travle, at jeg ikke engang får strøet lidt ord herinde (… eller trykket ‘udgiv’ på nogle af de ord, jeg har liggende til en travl dag.. det gælder om at have et lille stash jo;)), så er der godt nok heller ikke meget overskud til store kulinariske udfoldelser i køkkenet. Fristelsen til at få taxaen til at stoppe ved en gang take-out på vejen fra lufthavnen er til at tage og føle på. Eller til at kaste en eller anden trist sandwhich eller (even worse) død muffin ned i 10kms højde. Få det overstået. Men det er bare så pokkers trist – så på de dage er det godt at have de lette og sikre kort i ærmet. Hos mig er det blandt andet den her ret – så tager ca. 20 minutter at bikse sammen og smager virkelig godt.

Opskrift // Hverdagskylling med feta og pesto… og ærtepuré

  • kyllingfilet
  • frisk feta
  • rød pesto
  • 1/2 pose frosne ærter
  • 1/2 fed hvidløg
  • lidt smør
  • citronsaft
  • salt, peber

Skær en lomme i kyllingefileterne og stop indersiden med rød pesto og frisk feta. Vikl lidt kødsnor omkring kylligerne, så ‘lommerne’ ikke springer op, og steg dem på panden præcis som man ville uden. Kog samtidig ærterne i 5minutter, hæld vandet fra og blend dem med et halvt fed hvidløg og lidt citronsaft. Smag til med salt og peber. Server med din yndlingssalat – for min del er det den med granatæble og feta.

Opskrift // Hverdags-kylling med feta og pesto

 Kommentar (1)
  • Ærtepuré er læx. Et lille tip et at komme lidt hakkede mandler i. Det giver et godt pift 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top