Du læser nu
Smil… Og kom gratis til tandlæge:)

Smil… Og kom gratis til tandlæge:)

acie-blog-isabel-marant-for-hm-vero-moda-wonder-jeans-pels-2.jpg

Jeg smiler med tænderne – altid. Ikke helt så bredt som Cath, men det kan de færreste jo præstere;) Både i virkeligheden og i særdeleshed på billeder. Hvis jeg prøver, at se cool og ligeglad ud på mine billeder, ender jeg bare med at se sur og sovende ud. Ikke særligt cool, altså. Tænderne gør forskel. Også i den sammenhæng. Så jeg er sådan set ret glad for mit gebis – overbid and all. Jeg har aldrig haft et hul (.. i mine voksentænder.. 7-9-13) og forsøger at passe godt på dem. Og da jeg i sidste uge var til tandlæge hos Jesper, snakkede vi om løst og fast – som man jo gør det, når man ligger med åben mund og polypper og nærstuderer den obligatoriske plakat i loftet. Får på utrolig vis kommunikeret via gurglende halsyde og ført en overraskende meningsfyldt samtale. Vi snakkede om min blog, om jer, om min lidt snævre tandstilling, om mit job, om plakaten i loftet, om folk med tandlægeskræk, om tendenser i tandlægeverdenen og en hel masse andet… Det gør man jo, når man ligger dér. Og så spurgte Jesper, om jeg ikke kunne spørge, om der var nogen af jer, der ville have et gratis tandeftersyn+rensning+røntgenbilleder, mod at han måtte måle puls/hjerterytme/etc hos tandlægerne i Studiestræde, fordi han i samarbejde med nogle dataloger er igang med at udvikle en app, der skal hjælpe folk, der lider af tandlægeskræk i varierende grad. Og det gider jeg da godt, spørge jer om:)

Du behøver ikke at være døds-angst for tandlægen, men måske du bare har undgået ham i en periode? Eller bare har det lidt stramt med tandlægestolen? Well.. Så skriv Jesper en mail på jesper@gilling.com – jeg lover, at han er virkelig rar:)

Opdatering 4. Marts: Jesper har fået mange tilmeldinget og kan ikke tage flere ind i denne omgang:)

 Kommentarer (2)
  • Kære Acie,
    Kan det godt passe, at søgefeltet til din blog er helt forsvundet, efter du har flyttet platform?
    Når jeg bruger søgefeltet i øverste højre hjørne dukker der blot en masse produktresultater op men ingen blogindlæg herfra.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top