Du læser nu
Yndlingssæt fra Nelly & Friday night drinks

Yndlingssæt fra Nelly & Friday night drinks

Yndlingssæt fra Nelly & Friday night drinks

Min weekend startede på absolut bedste sæt tænkeligt – gin&tonics, burgere og store øl på DagH med en veninde (som egentlig startede med at være en kollega og idag er meget mere) og hver vores appendix. Grin, god mad, gå-ben og en lillebitte fredags-buzz. Jeg er i sandhed en heldig agurk:) Og det var altsammen iført mit nye sæt fra Nelly, som jeg er helt vildt ekstremt glad for, og således forventer at tilbringe resten af livet i;) Det er for den nye Leighton Meester (jaja – hende fra GossipGirl) for Nelly-kollektion og I kan finde nederdelen HER og sweatshirten HER.  I var et par stykker, der spurgte til pasform på Instagram og det er meget almindeligt – I skal bare tage jeres helt normale størrelse:)

Yndlingssæt fra Nelly & Friday night drinks

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top