Du læser nu
DIY // Marmor i indretningen

DIY // Marmor i indretningen

DIY // Marmor i indretningen

Efterhånden har de fleste indretningsbikse mange flere forskellige bud på, hvordan man på tidsvarende vis kan tilføje lidt marmor-trend til indretningen. Selv har jeg for længst forelsket mig i det runde O-table i marmor produceret af Ox – har tilgengæld ikke været specielt forelsket i prisen. 7klik og det kan blive dit – av, ikke lige i mit sofabordsbudget. Og derfor besluttede jeg mig altså for at lave et selv.

Jeg fandt en betalelig marmorplade på Den Blå Avis – tricket er at søge efter marmorborde og iøvrigt se forbi mængderne af grimme stel. Det vigtige er at pladen er pæn og at den kan løftes af det originale stel, så man selv kan skifte den. Egentlig havde jeg købt mig en rund plade, fordi jeg havde O-table i tankerne, men måtte erkende, at en rund plade tog for meget plads, så skiftede den ud med denne, der er firkantet. Nu overvejer jeg om den runde plade istedet skal blive et lille fint bord i køkkenet på et par kobbersprayede bordbukke fra IKEA. Indtil videre er den dog til salg på DBA, fordi nogen mener to marmorborde måske er lige i overkanten. Jeg kan se pointen;) Men jeg synes nu stadig at idéen om et spisebord på et par kobbersprayede bukke er ret fin – så den er hermed givet videre. Flere af pladerne på DBA har også god spisebordsstørrelse, fordi gigantiske sofaborde var hot i slut 80erne, hvor marmor sidst havde sin hayday;)

Stellet til mit sofabord er et billigt sidebord fra ILVA, som har fået et lag mat sort spraymaling og på den måde kan man komme rigtig langt:) For at pladen ikke skal ‘rutche’ rundt på det glatte metalbord, har jeg klippet en firkant af det her, og så ligger den helt fast. Så ja – find en marmorplade på DBA og tænk kreativt i forhold til stel. Sideborde og taburetter er gode under sofaborde, mens der er rige muligheder i diverse bordbukke (både dyre og billige) til spiseborde, skriveborde etc… Og med lidt spraymaling kan man få det i lige de farver man vil:)

DIY // Marmor i indretningen

Og synes man at et bord er lige i overkanten, så kan det stadig godt betale sig at kigge i marmorkategorien på DBA – det lille fad nedenfor, er faktisk pladen fra et lille blomsterbord, som jeg fandt til 35kr. Pladen kunne skrues af, stellet røg til storskrald og så havde min hopimist et fint lille nyt hjem:)

DIY // Marmor i indretningen

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top