Du læser nu
Om ægte kærlighed…

Om ægte kærlighed…

balenciaga-acie-blog-velo-gold-classic-hardware.jpg

Vi mødtes i Paris for et år siden. Den 28. februar, for nu at være helt præcis, så årsdagen er netop blevet fejret. For det var kærlighed ved første blik – og det er ikke hver dag man oplever det. Jeg snakker naturligvis om min Balenciaga Velo i sort skind med Gold Classic Hardware. Den er – uden sammenligning – det item I har set flashet allerflest gange i løbet af det sidste år, for jeg elsker den virkelig. Det er et af mit livs bedste køb og jeg er sikker på, at jeg vil eje den for evigt – fordi den er klassisk, lækker og utroligt smuk:) Og dét er jeg ikke den eneste der synes – i forbindelse med kampagnen “Smag er Smuk”, som jeg fortalt om for en uge siden, udlodder Läkerol sammen med Holly Golightly en (acie-farvet, for at det ikke skal være løgn) Balenciaga-taske. Jeg kunne sagtens bruge endnu en Balenciaga, og jeg kunne sagtens bruge én i en lysere farve end min sorte – det ville faktisk være ret perfekt. Ak ja – sådan kan man jo altid gå rundt og drømme lidt. Og mens vi drømmer videre sammen, kan I finde konkurrence HER! #goodluck 🙂

 

 

(Sponsoreret af Läkerol)

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top