Du læser nu
Bolig cravings // Gråt, klassikere, en pæn reol og lidt pynt

Bolig cravings // Gråt, klassikere, en pæn reol og lidt pynt

acie-blog-boligblog-indretning-marmor-arne-jacobsen-muuto-kobber.jpg

1. Marmorbord fra Ox // 2. Arne Jacobsen AJ-lampe // 3. Muuto reol // 4. Eames stol // 5. Arne Jacobsen “Ægget” // 6. Tæppe fra BOLIA // 7. Kobberkurv fra H&M Home // 8. Marmorvase fra Ilva og Lyngby-vase

Jeg er lidt i boligmode for tiden. Eller. Det er jo nok altid. Men for tiden får jeg gjort noget ved det – blandt andet med sofabordet i marmor, som jeg ellers var flere måneder om at få gjort færdigt. For tiden drømmer jeg om at omgive mig med rolige grå nuancer, designklassisere og verdens pæneste reol. Den er fra Muuto og på mange måder er den svaret på mine reol-drømme… Meeeeeen, den kombination som jeg ønsker mig, bonger ud på den forkerte side af 10k. Så jeg må nok lade det blive ved drømmen, for the time being. Det samme gælder “Ægget” i grå uld. Den ville bare være så pæn:)

Og udover de ting jeg har vist her, drømmer jeg også om et stort spisebord i rustikke egetræsplanker med HAY’s bordbukke (omgivet af forskellige sorte designerstole.. tænk den viste Eames-stol, ved siden af en sort FDB-stol, en sort Y-stol etc. etc.).. Og så drømmer jeg om en lille arbejdsplads i soveværelset og lidt mere opbevaring. Og det er jo gratis at drømme, som man siger, så det sker der jo ikke noget ved. Hvad går I og bolig-drømmer om for tiden? 

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top