Du læser nu
Mad // Om at invitere…

Mad // Om at invitere…

Mad // Om at invitere...
Jeg elsker at invitere. Det ved I nok. Og i weekenden havde vi inviteret mine forældre til Boeuf Bearnaise på Kajen… Ikke i nogen anledning som sådan – andet end at det er hyggeligt, og rart, at have lejlighed til at sidde og snakke. Og fordi Skjorten laver en uslåelig bearnaise. Jeg lavede min sædvanlige favorit-salat (.. jeg bør nok snart overveje noget variation, men den er bare så god…) og de 1.4kg oksemørbrad fik lov til at ligge og hygge sig ved 50grader i ovnen i små 8 timer, og kom ud stegt til mørk-rosa perfektion. Min far – især – er en stor vinnørd. Står i kælderen og vender, undersøger og studerer flasker i timevis. Venter tålmodigt i årevis på at vine er drikkemodne og ved præcis, hvad der passer til hvad og hvornår. Så han fik også lov til at vælge vin fra reolen – valget faldt på én fra Spier, som jeg på et tidspunkt har fået tilsendt i et pressekit, og den var god. Så god, at den fortjener et par ord i dette forum. Spier en af ??de ældste vinfarme i Sydafrika i den velkendte Stellenbosch-region, og vinen vi drak var en Vintage Selection Cabernet Sauvignon/Merlot/Cabernet Franc/Petit Verdot/Malbec årgang 2012, som sagtens kunne bære den lidt tunge vintermad, der var på menuen. Spier fåes i Coop, hvis man ikke lige er så heldig at få pressekit tilsendt:)
Mad // Om at invitere...

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top