Du læser nu
Inspiration // Sommer slip-ons

Inspiration // Sommer slip-ons

!function(d,s,id){
var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‘http’ : ‘https’;
if(!d.getElementById(id)) {
e = d.createElement(s);
e.id = id;
e.src = p + ‘://’ + ‘www.rewardstyle.com/api/widgets’ + ‘/js/widget.js’;
d.body.appendChild(e);
window.__rewardstyle = {isAdblock:function(){
var a = d.querySelectorAll(‘.rs-adblock’);
for(var i=0;i<a.length;i++) a[i].innerHTML = 'Turn off your ad blocker to view content';
}};
}
if(typeof window.__moneyspot === 'object' && document.readyState === 'complete') {
window.__moneyspot.init();
}
}(document, 'script', 'moneyspot-script');

Turn on your JavaScript to view content

Jeg er virkelig glad for mine slip-ons, og selvom vejret ikke rigtigt er til det endnu, så har jeg faktisk haft dem på et par gange i år allerede. Heldigvis er jeg ikke så kulskær af mig:) Jeg drømmer også om at føje mange flere til samlingen – og har allerede klikket et blomstret par hjem fra ASOS. De viste ovenfor er nu heller ikke dårlige. Eller dyre. De fleste af parrene koster 180kr – ret doable. Collagen er lavet clickable, så I kan trykke direkte på dét par I gerne vil se nærmere på og ryge direkte i webshoppen. Selv overvejer jeg det midterste par i øverste række. Og endnu et blomstret par. Men det er måske at gå lidt overboard (omend den slags nu aldrig har stoppet mig før;) ).

 Kommentarer (12)
  • Åh ja – det er surt! Min mor har samme problem, men jeg har været heldig og har arvet min fars “små” fødder.

  • Jeg har taget mine i en 39 og det er nok liiige et halvt nummer for småt (klip en hæl, hak en tå) – jeg bruger normalt 39½ (så svinger mellem 39 og 40).

  • Hvis de så bare fandtes i en str. 42… Virkelig et evigt problem for os med store fødder 😛

  • Så fine! Hvordan er de i størrelsen synes du? Nogle gange synes jeg, at man behøver en størrelse større med slip-ons.

    Kh Maria

  • Ja, jeg synes også selv det var ret smart, men den er heller ikke særlig bloglovin’ venlig, så det var nok ikke så smart alligevel. Oh well – man må jo prøve en gang imellem:)

  • … Nogle gange er det bare et tegn fra højere magter, når ting bliver udsolgt – it wasn’t meant to be… Siger jeg til mig selv. 😉

  • Virkelig en smart collage! Dog ikke adblock-venligt =/ Fik det dog lige deaktiveret, og nu er jeg endnu tættere på at få købt nogle slip-ons. Åh, decisions, decisions!

  • De er jo så fine alle sammen! 🙂 Jeg har også overvejet de samme som dig, men de er desværre udsolgt nu..typisk mig, at bruge for lang tid om at beslutte mig, øv! Topshop har dog også nogle gode bud 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top