Du læser nu
DIY // Skrivebord med kobberben

DIY // Skrivebord med kobberben

DIY // Skrivebord med kobberben

Som jeg nævnte igår, så brugte jeg en del af min lørdag på at gå i IKEA og købe noget jeg skulle bruge til et lille DIY-projekt; det var et par bordbukke, som har fået noget mat kobberfarvet spraymaling (jeg har købt min hos Silvan for 99kr), som desværre ser lidt vel gylden/orange ud på disse billeder, mens virkeligheden er mere mat og mere.. well.. kobberfarvet;) Det passer ihvertfald væsentligt bedre ind i min øvrige indretning end de ville have gjort i grå. Benene koster 50kr pr. stk og bordpladen er fra et Meltorp spisebord (og kan købes separat, selvom IKEA ikke ligefrem skilter med det), så alt i alt kan man altså lave sig et skrivebord (eller spisebord, for den sags skyld) for ganske få hundrede kroner:) 

DIY // Skrivebord med kobberben

DIY // Skrivebord med kobberben

DIY // Skrivebord med kobberben

DIY // Skrivebord med kobberben

 Kommentarer (25)
 • Hvor langt er dit skrivebord? Jeg gå selv og leger med tanken om at lave mit eget skrivebord, men jeg har kun plads til en 1meters plade, og er lidt i tvivl om bordbenene så overhovedet kan være der ? Fed idé at male den kobberfarvet ??

 • Jeg ved godt dette er et ældre indlæg og måske har du ikke bordet længere, men hvor stort er det?

 • Tjekket.
  Hvor får man fat i den der kobber-sekskant der ligger på bordet og som vasen i beton står ovenpå? 🙂

 • Nævnte det i en hurtig vendning, hvortil manden smiler skævt og siger “ja, det var da en sjov idé” … Huh? Det havde jeg ikke troet 😉

 • Mega fedt! Det må prøves 🙂
  Men hvordan sætter du bordpladen fast? jeg har hørt at de ben fra ikea godt kan være lidt svære at få til at hænge fast på bordpladen, så bordpladen kan nemt skubbes?

 • Spottede dem i Taastrup for en 14 dage siden, efter at de ellers var revet væk den første dag.. Så måske de har fået flere eller også går der bare en masse retur, her efter købehysteriet har lagt sig 🙂 Hjemmegjort eller ej – det er i hvert fald fint 🙂

 • Meget lidt snilde, tror jeg godt man kan sige, at det kræver 😉 Hehe… Bare lidt kreativitet. Og en kobberspray. Så er den hjemme!

 • Ja det er rigtigt – men de har været udsolgt i både Lyngby og Taastrup siden den dag kollektionen kom på gaden (i starten af februar), så jeg havde helt glemt dem igen:) Måske de stadig findes i resten af landet? Så er det jo lettere!

 • Sofie, tricket er at gøre det, mens de ikke er hjemme.. Preferably out of the country – det var dét jeg gjorde;)

 • Jeg har faktisk heller ikke helt plads, så jeg tror bordet får lov til at blive spisebord i køkkenet her istedet…. Går og pønser på en anden og plads-besparende kontor-idé; skal nok dele, når jeg er lidt længere i tankeprocessen:)

 • FED ide, måske må jeg snuppe den på et tidspunkt… ser super skønt ud og det færdige resultat med styling på bordet og lækker stol fejler bestemt heller ikke noget 🙂

 • Hvor det bare fint! Elsker sådanne gør-det-selv projekter, hvor det kræver lidt snilde (ok, ved ikke hvor meget snilde man kan sige det kræver, but still!!) Følelsen er go’ nok 🙂

 • Hvor ser det fint og arbejdsindbydende ud 🙂 Hvis andre gerne vil gøre dig kunsten efter, men ikke har mod på spraymaling, har Ikea for tiden også kobberfarvede benbukke i samarbejdskollektionen med Artrebels 🙂

 • For divlan, jeg har også et billigt bord fra IKEA som skrivebord med de kedeligste hvide bordben. De er heldigvis til at skrue af, så de skal da spraymales kobber! (Så håber jeg bare, at min mand er med på ideen ;))

 • Åh, det ser virkelig fint ud, ville ønske jeg havde plads til sådan et lækkert “kontor” i min lille SU-hytte 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top